Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi - Son Dakika
Güncel

Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi

Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi

Bartın'da, alkol alan arkadaşlar arasında çıkan, tabancaların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

01.07.2011 10:40

Bartın'da, alkol alan arkadaşlar arasında çıkan, tabancaların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 03. 00 sıralarında, Bartın merkeze bağlı Şahne Köyü Tıyırtı rampasında meydana geldi. 9 arkadaş araçlarını rampaya çekerek alkol almaya başladı. Bu sırada, 18 yaşındaki Burak Tekmen ile 29 yaşındaki Salih Güney arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki arkadaşın birbirine tokat atmasından rahatsız olan Can Gürsel Yıldız, Esin Çakır ve Nurettin Siper olay yerinden ayrıldı.

Tekmen ile Güney arasındaki tartışmaya, 30 yaşındaki İsmail Akman, ağabeyi 33 yaşındaki Savaş Akman, 28 yaşındaki Bahri Çakır ve 19 yaşındaki Mutlu Karagöz da karıştı. Kavgaya dönüşen olayda, Salih Güney ve Mutlu Karagöz üzerlerinde bulunan tabancalarını çıkartarak ateşledi. Burak Tekmen boynuna isabet eden mermiyle olay yerinde yaşamını yitirirken, İsmail ve Savaş Akman kardeşler ise vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı.

Devriye gezen polis ekipleri ve Can Gürsel Yıldız, Esin Çakır ve Nurettin Siper silah seslerini duyarak olay yerine geldi. Yaralanan Akman kardeşler çağrılan 112 Acil ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ve jandarma ekipleri, olay yerinden yaya olarak kaçan Bahri Çakır, Salih Güney ve Mutlu Karagöz'ü aramaya başladı. Saat 06. 30 sıralarında, Kaynarca Mahallesi'nde bulunan bir eve yapılan baskında 3 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, olayda kullanılan tabancalara da el konuldu. Şüphelilerin olay yerinden uzaklaştıktan sonra taksi tutarak yakanlandıkları eve gittikleri belirlendi. Jandarma, Can Gürsel Yıldız, Esin Çakır ve Nurettin Siper'i de ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Kavgada yaralanan İsmail ve Savaş Akman kardeşlerin hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaş Kavgasında Silahlar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement