Ataşehir'de Motosiklet Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Ataşehir\'de Motosiklet Kazası: 1 Yaralı

Ataşehir'de emniyet şeridinde duran bir otomobile arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Murat Arslan yaralandı.

18.08.2011 18:20

Ataşehir'de emniyet şeridinde duran bir otomobile arkadan çarpan motosikletin sürücüsü Murat Arslan yaralandı. Sürücü için beklenen ambulans gecikince, yaralıya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı.

TEM Bağlantı Yolu Esatpaşa Köprüsü yakınlarında Ankara istikametinde meydana gelen kaza şöyle gelişti:

34 BT 5109 plakalı otomobiliyle Ankara istikametine seyreden Tevfik İnan, telefonu çalınca, telefonunu açmak için otomobilini emniyet şeridine çekti. Bu sırada aynı istikamete giden Murat Arslan'ın kullandığı 34 HSV 16 plakalı motosiklet, sürücüsünün fren yapmasına rağmen duramayarak, emniyet şeridindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Murat Arslan yaralandı.

Otomobilin sürücüsü Tevfik İnan, yaralı Arslan'ı görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle otoyolda uzun araç kuyrukları oluştu. Sıkışan trafik nedeniyle polis ve sağlık ekiplerinin kaza yerine ulaşması uzun sürdü.

VATANDAŞLAR YARDIM ETTİ

Kazaya tanık olan bazı vatandaşlar, sağlık ekiplerinin gelmesine beklerken yaralı sürücü Murat Arslan'a ilk müdahaleyi boyunluk takarak yaptı. Arslan'a yardım etmek için seferber olan vatandaşlar, başına ve ayaklarına su dökerek yaralı sürücüyü rahatlatmaya çalıştı. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arslan'ı sedyeyle ambulansa alarak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Arslan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen otomobilin sürücüsü Tevfik İnan, telefonu çaldığı için emniyet şeridine girerek durduğunu belirtti. Yaralı Arslan'ın hayati tehlikesinin olmamasına sevindiğini anlatan Arslan, "Büyük bir gürültü ile beraber öne doğru hareket ettim. Motosikletin çarpması nedeniyle cam kırıldı. Daha sonra sürücünün yere düştüğünü gördüm" dedi. - İstanbul/ Ataşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Motosiklet Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement