Ataşehir İçin 81 Proje Büyük İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Ataşehir İçin 81 Proje Büyük İlgi Gördü

Ataşehir İçin 81 Proje Büyük İlgi Gördü

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Nimetullah Topu tarafından tanıtımı yapılan, Ataşehir için 81 Proje, yoğun ilgi gördü.

22.03.2014 20:25  Güncelleme: 20:26

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Av. Nimetullah Topu tarafından geçtiğimiz haftalarda lansmanı gerçekleştirilen 81 Proje, 7’den 70’e tüm Ataşehirliler tarafından büyük ilgi gördü. Ataşehir’in sorunları dikkate alınarak hazırlanmış projeler; Ataşehir’deki, trafik, yeşil alan, eğitim ve sağlık gibi bir çok alanda yaşanan sorunları çözmeyi amaçlıyor.

Ataşehir Halkının en çok ilgi gösterdiği projelerin başında, Dudullu, Bostancı, Ümraniye, Göztepe, Sultanbeyli ve Kadıköy’ü, Ataşehir’e bağlayacak üç farklı metro hattı geliyor. Bu projenin, Ataşehir’in trafik sorununa çözüm getireceğine inanan Ataşehir Halkı, ’ya tam destek verdiklerini dile getiriyorlar. Büyük ilgi çeken projelerden bir diğeriyse şu an gümrük olarak kullanılan alana yapılması planlanan ‘’Kent Meydanı’’. İçerisinde gölet, tema park, amfi tiyatro, koşu parkuru, kent ormanı gibi birçok sosyal donatı alanları bulunacak olan Ataşehir Kent Meydanı projesi, halktan olumlu tepkiler alıyor. Bunun yanı sıra halkın ilgisini çeken bir başka yeşil alan projesiyse, ‘’Ataşehir Teras’’. Kayışdağı’nın eteğine yapılacak olan teras, Ataşehirliler tarafından memnuniyetle karşılanan projeler arasında. Özellikle çocuklu ailelerin büyük ilgi gösterdikleri bu proje, sosyal donatı alanlarının yanı sıra, Ataşehirliler’e etkileyici bir İstanbul manzarası vaat ediyor. Hazırlanan 81 projenin her biri Ataşehirliler’e farklı alanlarda imkanlar sunuyor. Özellikle eğitime büyük önem veren , bunu, Ataşehir’e yapmayı planladığı Bilim Merkezi’yle gösteriyor. Gençlerin ve çocukların ilgisini çeken bu merkezde Ataşehirli gençler, gelişen teknolojiler ve sosyal bilimler hakkında eğitim alıp, kişisel gelişimlerine katkıda bulunabilecekler. ‘’Bilim Merkezi Projesi’’ yalnızca gençler tarafından değil aileler tarafından da memnuniyetle karşılanan 81 projeden bir tanesi.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ataşehir İçin 81 Proje Büyük İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement