Atmacayı Direğe Çivileyip Tarlada Korkuluk Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Atmacayı Direğe Çivileyip Tarlada Korkuluk Yaptılar

Atmacayı Direğe Çivileyip Tarlada Korkuluk Yaptılar

Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü, Sakarya'nın Yuvalıdere Beldesi'nde vurdukları atmacayı direğe çivileyenleri belirlemek için harekete geçti.

09.01.2014 14:35  Güncelleme: 15:23

Sakarya'nın Karasu İlçesi'ne bağlı Yuvalıdere Beldesi'nde, vurdukları atmacayı direğe çivileyen kişiyi belirlemek için Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü harekete geçti.

EKİPLER TARLA SAHİBİNİ ARAŞTIRDI

Yuvalıdere'deki vahşi doğanın en acımasız yırtıcı kuşları arasında bulunan atmacanın lahana tarlasında bir direğe kanatlarından çivilenip korkuluk yapıldığı ihbarıyla harekete geçen Orman ve Su işleri Müdürlüğü ekipleri bölgeye giderek tarla sahibini araştırmaya başladı.

2 BİN 500 LİRA CEZA

Orman ve Su İşleri İl Müdürü Osman Demirel, doğada atmaca vuranlara 2 bin 500 lira ceza kesildiğini, bu hayvanın korkuluk olarak kullanılmasının üzücü olduğunu, araştırmanın sürdüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atmacayı Direğe Çivileyip Tarlada Korkuluk Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yazıklar olsun: hayvanları eşya veya mal gibi görüp; onların da canlarının yanıp acı çektiklerini kalın kafaları anlamayan insanlıktan nasibini almamış yaratıkların hepsinin Allah cezasını versin. 6 1 Yanıtla
  • GERÇEĞİN İÇİNDEN: VİCDANSIZLARRRR.... 7 0 Yanıtla
  • ai baba: geri zekalı msın sen ? ''TENEKECİZEYNEL'' 2 1 Yanıtla
  • T.C. SİVAS: bence bu hayvan böyle yapan adam asılmalı ama hoş bu dünyada Günyüzü görsede ahiretten bilesin seni cok kötü günler bekliyor 1 0 Yanıtla

Advertisement