Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu Oldu

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu Oldu

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde aldığı ödüllerle de spordaki başarısını kanıtladı.

16.02.2013 10:25

Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nin 2012-2013 sezonundan kupayla döndü. Semih Erden Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaların sonucunda Avea'ya kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan vekili Mustafa Ekşi verdi.

Türk sporunun gelişmesine, hayata geçirdiği önemli projelerle büyük katkı sağlayan Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi'nde aldığı ödüllerle de spordaki başarısını kanıtladı. Fonex ana sponsorluğunda, SporMax Türkiye tarafından düzenlenen Fonex Şirketler Voleybol Ligi ve Fonex Şirketler Kadınlar Voleybol Ligi'nin 2012-2013 sezonu 9-10 Şubat haftasında oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Semih Erden Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmalar sonucunda Avea, Fonex Voleybol Ligi şampiyonu olurken, bireysel dalda da 2 ödülün sahibi oldu. Kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan vekili Mustafa Ekşi'nin elinden alan Avea, Couger En İyi Pasör ödülünü alan Semih Yarasık ve British English En Değerli Oyuncu ödülünü alan Kerem Pekünlü ile spordaki başarısını sportif çalışanlarıyla da birkez daha kanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea, Fonex Şirketler Voleybol Ligi Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement