Avustralya'da çıplak koşarak uçağa saldıran yolcu gözaltına alındı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Avustralya'da çıplak koşarak uçağa saldıran yolcu gözaltına alındı

Avustralya\'da çıplak koşarak uçağa saldıran yolcu gözaltına alındı
28.05.2024 12:16

Avustralya'da Virgin Australia hava yolu şirketine ait bir uçakta seyahat eden bir yolcu, koridorda çıplak koşarak uçuş görevlisine saldırdı ve uçağın dönmesini istedi. Yolcu, kokpitin kapısını yumruklayarak kargaşa çıkardı. Uçakta bulunan emniyet personeli tarafından etkisiz hale getirilen yolcu, elleri kelepçeli şekilde gözaltına alındı. Olay nedeniyle uçak Perth Havalimanı'na geri döndü.

Avustralya'da koridorda çıplak koşarak uçuş görevlisine vuran ve kokpitin kapısını yumruklayarak uçağın dönmesini isteyen yolcu, ortalığı birbirine kattı.

Virgin Australia hava yolu şirketine ait VA696 sefer sayılı uçak, Perth şehrindeki Perth Havalimanı'ndan Melbourne'a gitmek üzere kalkış yaptı.

Yaklaşık 3,5 saat sürmesi beklenen uçuş, bir yolcunun garip davranışları dolayısıyla yarıda kesildi.

İsmi açıklanmayan yolcu, seyahat sırasında koridorda çıplak koşarak bir uçuş görevlisine vurdu ve uçağın dönmesini istedi.

Kokpitin kapılarını yumruklayan yolcu, uçakta görevli emniyet personeli tarafından etkisiz hale getirildi.

Basına yansıyan görsellerde, bu kişinin, elleri kelepçeli halde uçağın koridoruna yatırıldığı görüldü.

Virgin Australia hava yolu şirketinden yapılan açıklamada, kargaşaya yol açan yolcu nedeniyle uçağın Perth Havalimanı'na döndüğü belirtildi.

Kimsenin yaralanmadığı olayda polis, uçağı birbirine katan yolcuyu gözaltına aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avustralya'da çıplak koşarak uçağa saldıran yolcu gözaltına alındı - Son Dakika


Advertisement