Ayağını Kıran Hırsızlık Zanlısı Arkadaşının Sırtında Adliyeye Getirildi - Son Dakika
Güncel

Ayağını Kıran Hırsızlık Zanlısı Arkadaşının Sırtında Adliyeye Getirildi

Ayağını Kıran Hırsızlık Zanlısı Arkadaşının Sırtında Adliyeye Getirildi

Adana'da hırsızlık zanlısı, ev sahibinin uyanıp kendisini görmesiyle balkondan atlayınca ayağını kırdı.

10.08.2012 10:28

Adana'da hırsızlık zanlısı, ev sahibinin uyanıp kendisini görmesiyle balkondan atlayınca ayağını kırdı. Zanlı, adliyeye kendisine gözcülük yapan arkadaşının sırtında getirildi.

İddiaya göre, merkez Çukurova ilçesinde Mağruf E. (20), arkadaşı Ramazan Ö. (20) ile birlikte sabah saat 07.00 sıralarında 10 katlı bir apartmanın önüne geldi. Mağruf E. demir parmaklıklardan tırmanarak 1. kattaki balkona çıkarken, Ramazan Ö. de ona gözcülük yapmaya başladı. Mağruf E. plastik doğrama olan pencereyi zorlayıp açmak isterken ev sahibi Handan Öztürk sese uyanarak pencereye doğru yöneldi. Perdeyi açtığında hırsızla göz göze gelen kadın, cama vurup bağırdı. Kocası Arif Öztürk de gelince balkondan beton zemine atlayan Mağruf E.'nin ayağı kırıldı. Zanlı, arkadaşının da yardımıyla yola kadar yürüdükten sonra bir taksiye binip olay yerinden uzaklaştı. Ev sahipleri ise hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, zanlıların kaçtıkları otomobilin plakasını alarak çalışma başlattı. Güney Kuşak Bulvarı'nda otomobille seyreden zanlılar, durdurularak gözaltına alındı. Fatih Polis Merkezi'ne getirilen zanlılar sorguya alınırken, Handan Öztürk ise yaşadığı zor anları şöyle anlattı:

"Sabah saat 07.00 sıralarında uyanmak üzereydim, klimayı kapatıp oda biraz havalansın diye kalkıp pencereyi açacaktım tam o sırada pencereden tıkırtı gelmeye başladı. Biraz korktum ama kalkıp perdeyi açtım, hırsızla göz göze geldim, bağırıp cama vurdum, eşim geldi. Hırsız eşimi de görünce balkondan aşağı atladı. Atladığı sırada hırsızın ayağı kırılmış. Onun ayağının kırılmasına da üzüldüm ama evimize ikinci kez hırsız girmeye çalıştı. Ben o an çok korktum."

Zanlılar, polis merkezindeki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mağruf E., ayağı kırık olduğu için adliyeye ona gözcülük yapan Ramazan Ö'nün sırtında getirildi. Adliyenin içine kadar arkadaşının sırtında gelen Mağruf E.'nin güldüğü görüldü. Mağruf E.'nin daha önce silahlı yağma suçuna karıştığı için 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve bu nedenle arandığı da öğrenildi. Mağruf E. çıkarıldığı mahkemede hırsızlıktan serbest kalırken, kesinleşmiş hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Ona gözcülük yapan Ramazan Ö. ise serbest bırakıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayağını Kıran Hırsızlık Zanlısı Arkadaşının Sırtında Adliyeye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement