Babanız İçin En Konforlu Ayakkabılar Skechers'ta - Son Dakika
Güncel

Babanız İçin En Konforlu Ayakkabılar Skechers'ta

Babanız İçin En Konforlu Ayakkabılar Skechers\'ta

Amerika'da en çok tercih edilen ayakkabı markalarından biri olan Skechers, Babalar Günü'nde babalarına konfor hediye etmek isteyenleri bekliyor.

11.06.2013 13:43  Güncelleme: 15:36

Skechers'ın özel taban teknolojisiyle tasarlanan GOwalk, GOrun2 ve GOrun ride modellerinin hafif materyalli tabanı, atılan adımları hatırlayarak ayağın şeklini alıyor; taban ve içindeki tamponlama sistemi sayesinde, ayağın daha önce hiç olmadığı kadar rahat etmesini sağlıyor.

Fonksiyonellik ve konforu bir araya getiren Skechers, Babalar Günü için en konforlu hediye seçeneği oluyor. Şık tasarımları ve giyenlerin daha sağlıklı bir vücuda kavuşmasına yardımcı olan özel modelleriyle Skechers, hem gün boyu yürürken hem de koşarken babalara eşsiz bir rahatlık sağlıyor. Skechers'ın şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiren ayakkabıları, günlük kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebiliyor.

106 gramlık Skechers GOwalk ayakta yokmuş gibi

Skechers'ın yeni GOwalk modeli, babalar için ekstra konfor sunuyor. Skechers GOwalk da özel taban teknolojisi ile yere basıldığında ortaya çıkan darbe etkisini ayak tabanının yüzeyine yayıyor; böylelikle oluşan baskının eklemler, dizler ve bel üzerine binmesini engelliyor. Tabanındaki özel sensörler, zemini hissetmeyi ve vücudun buna göre kendini konumlandırmasını sağlıyor. Esnek yapıdaki Skechers GOwalk, her pozisyonda ayağın şeklini alıyor. Özel tasarımıyla da ayakkabının burun kısmı parmakları rahat ettiriyor. Ağırlığı yalnızca 106 gram olan ayakkabılar, çorapsız da giyilebiliyor.

GOwalk'un fiyatları, 139 ile 169 TL arasında değişiyor.

Yalın ayakla koşu deneyimi: Skechers GOrun2

Minimal koşu ayakkabılarının yeni jenerasyonu olan Skechers GOrun2, her adımda ayağın ortasıyla zemine temas edilmesine olanak veriyor. Tabanındaki özel sensörler, zemini hissettiriyor ve zemine daha duyarlı bir koşu deneyimi yaşatıyor. Minimize edilen yüksekliği ayağın en doğal pozisyonda zemine temas etmesini sağlıyor. Üstelik, çıkartılabilen iç tabanıyla daha minimal bir ayakkabı yaratılabiliyor. Esnek tasarlanan ayakkabının ön kısmı, farklı zeminler arasında yapılan geçişleri rahatlatıyor. Nefes alabilen dış yüzey esneyerek ayak parmaklarının rahatça hareket etmesini sağlıyor.

Sadece 195 gramlık Skechers GOrun2'nun fiyatı 199 TL.

Ödüllü ayakkabı Skechers GOrun ride

Skechers'ın ultra hafif ayakkabılarından biri olan GOrun ride, tabanındaki özel tamponlama teknolojisi sayesinde sıradan bir minimal ayakkabıda olmayan konfor ve desteği sağlıyor. Tabanındaki özel sensörler, zemini daha fazla hissetmeye yardımcı oluyor. Minimize edilen yüksekliği ayağın en doğal pozisyonda zemine ve ayak tabanının ortasıyla zemine temas edilmesini sağlıyor. Babalar, 233 gram ağırlığındaki Skechers GOrun ride ile tüy kadar hafif adımlar atıyor.

Skechers GOrun ride'ın fiyatı 189 TL.

Skechers modelleri Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive, Etichet, Barçınspor ve Ayakkabı Dünyası gibi büyük perakende noktaları dahil olmak üzere 100'den fazla satış noktasında tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca Zizigo.com ve Morhipo.com sitelerinden de ürünlere ulaşılabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babanız İçin En Konforlu Ayakkabılar Skechers'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement