İstanbul Bağcılar'da Silahlı Kavga: 4 Ölü - Son Dakika
Güncel

İstanbul Bağcılar'da Silahlı Kavga: 4 Ölü

Bağcılar'da 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların konuştuğu kavgada 4 kişi hayatını kaybetti.

16.01.2014 07:03  Güncelleme: 08:10

Olay saat 22.30 sıralarında Yüzüncü yıl Mahallesi, 18'inci sokakta bulunan otoparkta meydana geldi. İddiaya göre iki grup arasında sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Tartışma akşam saatlerinde tekrar yaşandı. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kurşunların isabet ettiği Sinan ile Muammer Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti.

ÖLENLERDEN BİRİ 15 BİRİ DE 16 YAŞINDA

15 yaşındaki Mehmet Salih Şehirli yaralı olarak kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 16 yaşındaki Mert Yenice ise Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi ve Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda ağır yaralanan 14 yaşındaki Abdullah Bilgin ise kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kavgada hayatını kaybedenlerin yakınları olay yerine geldi. Sinir krizleri geçiren yakınları, polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekipleri takviye olarak gelirken polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

İstanbul Bağcılar\'da Silahlı Kavga: 4 Ölü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Bağcılar'da Silahlı Kavga: 4 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • bugünde ölmedim anne: temizlik seni kimi gönderiyon orda ölen benim amcamın oğlu lan 6 9 Yanıtla
  • SALI: Burda doğudan gelen sorun cıkartan dogulularmı ! ben batılıyım ama kardeşim ölenler ben be bu gunden sonra doğululara cennet batılılara cehennem ! Siz kardeş nedir bilirmisiniz Oyorumları yüzümüze yazın ! klavyede degil ! 4 4 Yanıtla
  • aucece: la oğlum gıdın bı sıgortalı ıse gırın 5 0 Yanıtla
  • YÜZYIL: OLAY KARAKOLUN 30 METRE YANINDAKİ SOKAKTA YAŞANIYO BÖYLE GİDERSE DAHA ÇOK KARIŞIR YÜZYIL 2 1 Yanıtla
  • ak cık para: mesele kolilerdeki para dan pay almakmı acaba 0 2 Yanıtla
  • yusuf parmaksız: selam arkadaşlar öncelikle konu ne olursa olsun kederli ailelerine allahtan rahmet ve sabır diliyorum bir insan olarak yapılan olay bir vahşettir allah katındada yeri yoktur BIÇAK CANİN ELİNDE BELA HEKİMİN ELİNDE ŞİFADIR 1 0 Yanıtla
  • YÜZYIL: TEKSAS OLDUK 0 0 Yanıtla

Advertisement