Bağımlılık Haritası Yeşilay Toplantısına Sunuldu - Son Dakika
Güncel

Bağımlılık Haritası Yeşilay Toplantısına Sunuldu

Bağımlılık Haritası Yeşilay Toplantısına Sunuldu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin yüksek şube eğitim toplantısı yapıldı. Urfa'yı temsil eden Muharrem Çelik, Urfa'nın bağımlılık haritasını sundu.

19.08.2014 13:04

Ankara Bera Otel'de Yeşilay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, denetleme kurulu üyeleri, bilim kurulu ve Yeşilay şube başkanları bir araya geldi. İki gün süren toplantıda Türkiye'de son zamanlarda artan ve gençliği tehdit eden madde bağımlılık konusu olmak üzere bir çok konu ele alındı. Şanlıurfa'nın gençlik problemlerini dile getiren Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik, madde bağımlılığın ne kadar arttığını kendi ailesinden örnek vererek anlattı.

Çelik, toplantıya şube başkanı olmanın ötesinde ailesinde bağımlı bireyler olan biri olarak katıldığını belirterek şunları söyledi: "Beni sizden ayrı kılan yönüm bu olsa gerek. Birçok yeğenim bağımlı. İki senedir bayramlarda, bağımlı yeğenlerim nedeniyle sevinç kursağımızda kalıyordu. Annem, yaşanan olayların etkisiyle kalp yetmezliğin vefat etti. Allah rızası için bir şeyler yapın, gençlik elden gidiyor. Madde bağımlılığı terörden daha tehlikeli bir hal almıştır. Komşuda yaşanan savaşın bir benzeri Urfa'daki ailelerde de yaşanıyor."

Toplantı ile ilgili bir değerlendirme yapan Çelik, yetkili ve uzman kişilerle bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek "Yeşilay'ın uyuşturucu ile mücadelesi için hazırlanan acil eylem planını kısa sürede faaliyete geçireceğiz" dedi.
(Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bağımlılık Haritası Yeşilay Toplantısına Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement