İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri 5 Nisan'da yapılacak - Son Dakika
Güncel

İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri 5 Nisan'da yapılacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, mart ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin 5 Nisan'da hesaplara yatırılacağını duyurdu.

31.03.2021 12:04  Güncelleme: 16:13

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kısa çalışma ve işsizlik maaşı ödemelerine ilişkin açıklama yaptı. Selçuk ödemelerin 5 Nisan'da hesaplarda olacağını söyledi.

IBAN'I OLMAYAN PTT'TEN ALACAK

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, "Kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerini 5 Nisan 2021 tarihinde hesaplara yatıracağız. Ödemeler banka hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara da PTT üzerinden ödeme yapılacak" dedi.

KISA ÇALIŞMA SONA ERİYOR

Öte yandan pandemi döneminde başlatılan kısa çalışma desteği bugün itibarıyla son buluyor.

İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri 5 Nisan\'da yapılacak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödemeleri 5 Nisan'da yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Bjk1903: milyonlarca kişi aç ve işsiz kaldı 8 0 Yanıtla
  • Murat : Kimsenin umrunda değil iş başı yaptirilmayanlar ne olacak ücretsiz izine gönderilecek önümüz Ramazan nasıl geçineceğiz. Kıytırık meselelerde bir araya gelenler neden işçiler için tek kelime etmiyorlar. Asgari ücrette bile dediği olmayan sendikalar bir araya gelipte işçinin hakkını savunmaktan bile aciz kalıyor. Kısa çalışma ödeneği kesinlikle haziran ayına kadar uzatılmalı ki insanlar Ramazan Bayramı'nada huzurla girebilsinler. 2 1 Yanıtla
  • Black: Pudra şekeri alacak para yok 0 0 Yanıtla

Advertisement