BALIKESİR YENİKAPI'DA İSTANBULLULARA TANITILIYOR - Son Dakika
Güncel

BALIKESİR YENİKAPI'DA İSTANBULLULARA TANITILIYOR

İSTANBUL'da düzenlenen "50 Peynirli Şehir Balıkesir Tanıtım Günleri'nde şehrin kültürü, yöresel lezzetleri tanıtılıyor.

16.09.2022 15:42  Güncelleme: 15:56

İSTANBUL'da düzenlenen "50 Peynirli Şehir Balıkesir Tanıtım Günleri'nde şehrin kültürü, yöresel lezzetleri tanıtılıyor.

Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen "50 Peynirli Şehir Balıkesir Tanıtım Günleri'nde kurulan çadırlarda başta peynir ve zeytin çeşitleri olmak üzere Balıkesir'e özgü Ayvalık ve Susurluk tostları, sucuk, kokoreç, höşmerim gibi birçok yiyecek tanıtılıyor. Yöresel yemeklerin yanı sıra yine Balıkesir'e ait yöresel giysiler ve el sanatları da tanıtım günlerinde sergileniyor.

Etkinlik alanında açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ziyaretçilerin ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi. Yılmaz," Balıkesir olarak İstanbul Yenikapı'dayız. Burada Balıkesirliler buluşuyor. Balıkesir'i tanımak isteyen tüm İstanbullulara Balıkesir'i ayaklarına getirdik. Herkesi stantlarımıza bekliyoruz. " diye konuştu.

Tanıtım günlerine gelen Safiye Budak Erzincanlı olduğunu söyleyerek, " Çok güzel buldum her şey harika. Misafirperverlikleri çok güzel. Dikkatimi çeken şeyler oldu alacağım" dedi. Konser, gösteri ve etkinliklerin yapılacağı tanıtım günleri, 18 Eylül'e kadar sürecek.

BALIKESİR YENİKAPI\'DA İSTANBULLULARA TANITILIYOR
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BALIKESİR YENİKAPI'DA İSTANBULLULARA TANITILIYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement