Başbakan'ın Açıklamasına Samsun'da Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Açıklamasına Samsun'da Büyük İlgi

Başbakan\'ın Açıklamasına Samsun\'da Büyük İlgi

Samsunlular, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Demokratikleşme Paketi' ile ilgili basın toplantısını dikkatle izledi.

30.09.2013 14:00

Samsunlular, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Demokratikleşme Paketi' ile ilgili basın toplantısını dikkatle izledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın merakla beklenen 'Demokratikleşme Paketi' ile ilgili basın toplantısı Samsun'da da büyük yankı uyandırdı. Saatler 11.00'i gösterdiğinde televizyonların başına geçen Samsunlular, ev, işyerleri, kahve, kafe ve çay ocaklarında Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarını dinlendi.

Başbakanın açıklamalarını olumlu karşıladığını söyleyen 58 yaşındaki Murat Bilgin, " Türkiye'nin böyle paketleri ihtiyacı var. Ama daha etraflı bir paket bekliyordum. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur. Önemli olan insanların, halkın modern bir dünyada yaşam standardının geliştirilmesidir. Paketin bu ölçüde faydalı olacağına inanıyorum" dedi. Demokratikleşme Paketi'ni eleştiren Fahri Geçkin ise, şöyle konuştu:

"Geçmişte ne dediyse şimdi de aynısı olacak gibi geliyor. Ben farklı bir şey göremiyorum. Öncelikle sosyal yaşamda insanlar daha mutlu olmalı. Yani gülen yüzler olmalı. Başbakan istediği kadar demokratikleşme paketi açıklasın. Millet gülmedikten sonra, refah seviyesi yükselmedikten sonra bir anlamı yok. Ben emekliyim. Ben bu paketi dinlesem ne olur, dinlemesem ne olur. Benim sosyal hayatımda bir değişme, gelişme olmadıktan sonra hiç bir anlamı yok benim için." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Açıklamasına Samsun'da Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement