Başbakan'ın Allah Demesine Taktı - Son Dakika
Güncel

Başbakan'ın Allah Demesine Taktı

Başbakan\'ın Allah Demesine Taktı

"Aykırı Sorular" programına konuk olan gazeteci Mine Kırıkkanat, Başbakan'ın açılışlarda kullandığı 'Allah'ın izniyle' sözlerini eleştirdi.

25.04.2013 10:19  Güncelleme: 12:28

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan gazeteci Mine Kırıkkanat, çözüm sürecine yönelik sert çıkışlarda bulundu.

Enver Aysever'in sorularına cevap veren Kırıkkanat, çözüm süreci ile birlikte yalan söylendiğini öne sürdü. Kırıkkanat'ın açıklamaları:

"DİYARBAKIR ZATEN BİZİM DEĞİL"

Kesinlikle ben ne Türkçüyüm, ne Kürtçüyüm ne de milliyetçiyim. Diyarbakır 'ı alır giderlerse hayır da demem. Ama Diyarbakır 'ı alacakları çok belli. Çünkü Diyarbakır artık zaten bizim değil.

"KÜRT OLSAM DAĞA ÇIKARDIM"

Bakın benim bu söylediklerimden sakın Kürtlere hak vermediğim sonucu çıkmasın. Ben Kürt olsam şu anda onlartın yağtıklarını yaparım. Kürt olsam dağa çıkardım.

"BU BİR AYRILIK SÜRECİ"

Sadece bize doğrular söylensin istiyorum. Ayrılıyoruz. Bu sadece bir barış süreci değil. Bu bir ayrılık süreci. Kesinlikle MHP 'nin açısından bakmıyorum. Ayrılıyoruz ama bize yalan söylemeyin.

"ALLAH'IN İZNİNDEN RAHATSIZIM"

Başbakan'ın Allah'ın izniyle diye kurdele kesmesini eleştiren Kırıkkanat'a Enver Aysever'in ne kötülüğü var bunun sorusuna cevabı daha da ilginçti.

Kırıkkanat, "Allah'ın ismiyle bir yeri açarsan Allah'a Allah değil başka şey söyleyen Tanrı diyen İsa diyen vesaire onlara karşı kendi dininin promosyonunu yapıyor olursun" dedi.

Aysever'in Avrupa'da bunu yapmıyorlar mı sorusununa da hiç kimse yapmıyor dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başbakan'ın Allah Demesine Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement