Başkan Acısu'da İnceleme Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Acısu'da İnceleme Yaptı

Başkan Acısu\'da İnceleme Yaptı

Şükrü Karabalık, yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Acısu bölgesinde yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi.

19.06.2013 10:15

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Acısu bölgesinde yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler üst yapı planlamaları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde Alay Caddesi'nde ve Demir Sokak üzerinde kaldırım çalışması yaparak şık kaldırımları halkın kullanımına sunmuştu.

Üst yapı düzenlemesi kapsamında yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a eski Acısu Belediye Başkanı Abdullah Sungur ve bölge meclis üyesi Hakkı Tandoğan da eşlik etti.

Halkın öncelik ve ihtiyaçlarına karşılık veren çalışmaların ilçe genelinde farklı noktalarda aralıksız sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "İlçe genelinde 47 farklı noktada çalışma var. Kartepe genelinde yürütülen çalışmalardan biri de Acısu'da gerçekleştirildi. Şık ve güvenli kaldırımları halkımızın hizmetine sunduk. Yapılan kaldırım düzenlemesi ile yollarımızın güzelliği de ortaya çıktı" dedi.

Başkan Karabalık, Acısu'ya kazandırdıkları Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda oyun oynayan çocuklarla da sohbet de etti. Çocukların sevgi çemberi ile moral bulan başkan daha sonra bölgede yapılacak düzenlemelerle ilgili denetimlerini sürdürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Acısu'da İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement