Başkan Çat Kültür Sanat Evinde Sağlık Sektörünü Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Çat Kültür Sanat Evinde Sağlık Sektörünü Ağırladı

Başkan Çat Kültür Sanat Evinde Sağlık Sektörünü Ağırladı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü.

15.01.2014 10:28

"Geçmiş Kültürümüzü Yad Edelim Projesi" kapsamında her hafta farklı meslek gruplarını Seydişehir Belediyesi- Kültürt Sanat Evi ve Seydişehir Müzesinde ağırlayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'ın bu haftaki konukları sağlık sektörüydü.

Seydişehir'de çalışan doktor,diş hekimleri, eczacılar,ebe ve hemşireler ile sağlık sektörüne hizmet sunan sağlık çalışanlarına Seydişehir Belediye- Adile Baysal Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesini gezdiren Başkan Çat burada yer alan eserlerle e ilgili bilgi verdi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat burada yaptığı konuşmada; "2009'dan beri hizmete sunduğumuz çalışmalarla Seydişehir'i Marka Şehir yapabilmenin gayreti içerisindeyiz.

Seydişehirimize bir kentin simgesi olacak eserler kazandırmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerimizde her zaman önceliğimiz insan, vazgeçilmezimiz dürüstlük ve şefafflık oldu.Vatandaşlarımızın yaşamına mutluluk katabilmek ve zihinlerine İyi ki Seydişehir'de yaşıyorum düşüncesini nakşetmek temel amacımız.Seydişehir'de geçmiş kültürümüzü gelecek nesillere aktarılması noktasında her hangi bir çalışmanın maalesef yapılmadığı düşüncesinden hareketle satın aldığımız eski evlerimizden birini uzun uğraşlar sonunda restorasyonunu tamamlayarak şimdiye kadar yapılmayan Seydişehir Belediyesi-Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Müzesini oluşturduk.

29 Ekimde ziyaret açtığımız bu mekanın o günden bu yana 9 bin ziyaretçiye ulaşması ilçemiz ve kültürümüz için son derece önem taşıyor. Şimdiye kadar dışarıdan gelen misafirlerimizi gezdirebileceğimiz ilçemizin kültürel değerlerini tanıtabileceğimiz böyle bir mekan yoktu. Bundan sonra sizlerden haseten ricam buranın duyurulması noktasında bizlere destek olmanız, misafirlerinizi buraya getirip gezdirmenizdir. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, daim olan sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Kültür Sanat Evi ve Seydişehir Belediye Müzesini gezen konuklar ise Seydişehir'in tarihi ve turizmine hizmet eden böylesine kalıcı bir eser kazandırdığı için Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a teşekkür ederek;" Belli ki çok emek vermişsiniz" diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Çat Kültür Sanat Evinde Sağlık Sektörünü Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement