Başkan Kocamaz Alkışlarla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Başkan Kocamaz Alkışlarla Karşılandı

Başkan Kocamaz Alkışlarla Karşılandı

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, Kırobası'nda düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katıldı.

02.09.2013 12:15  Güncelleme: 12:16

Şölen alanına alkışlarla karşılanan Başkan Kocamaz, sevgi çemberine alındı.

Mara Köy Muhtarlığı ve Mara Derneği tarafından düzenlenen şölende Başkan Kocamaz'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Katılımcıların 30 Ağustos Zafer Bayramını ve barış gününü kutlayan Başkan Kocamaz, şölene katkı yapanlara teşekkür etti.

Başkan Kocamaz, "En kötü gününüzün bugün gibi, birlik ve dirlik içerisinde barış içerisinde, huzur içerisinde neşeli, coşkulu geçmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Gerçekten Mara muhtarımızı ve Mara derneği başkanını, komiteyi kutlamak lazım. Birçok belediyemizin dahi bu tür etkinlikleri yapmaya cesaret edemediği bir ortamda, bir araya gelerek imece usulüyle, dayanışma içerisinde bu etkinliği gerçekleştirmiş olmaları hepimiz için önemli, Türk milletinin geleceği için önemli, eğer bizler bir araya gelirsek, birleşebilirsek neleri başarabileceğimizi burada Mara'da gösterdiler. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhuyla hep beraber çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atabiliriz diye ümit ediyorum. Şimdiden 2014 yılında hep birlikte yaşayacağımız yerel seçimden başlamak üzere, ardından Cumhurbaşkanlığı seçimi, onun ardından da bir genel seçim heyecanı yaşanacak.

Ülkemizin etrafının kan gölüne döndüğü ortamda adeta Mehmetçiklerimizi Suriye'ye sürme ve bir savaş ortamına sürükleme yaşandığı bir ortamda, böyle konuşmaların geçtiği bir ortamda Allah bizim birliğimizi, beraberliğimizi ayırmasın, Allah gerek yerel yöneticilere, gerek bu ülkeyi yönetenlere akıl versin, bu ülkeyi maceralara sürüklemelerine de fırsat vermesin diyorum" dedi.

Programın sonunda Osman Öztunç bir konser verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kocamaz Alkışlarla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement