Başkan Odabaşı'ndan Karagedik'e Yaşlılar Evi - Son Dakika
Güncel

Başkan Odabaşı'ndan Karagedik'e Yaşlılar Evi

Başkan Odabaşı\'ndan Karagedik\'e Yaşlılar Evi

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Karagedikli yaşlıların yüzünü güldürdü.

03.03.2014 11:50

Gölbaşı Belediyesi tarafından yapılan Karagedik Yaşlılar Hizmet Evi, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı tarafından törenle hizmete açıldı. Açılışı yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Yaşlılarımızın zaman geçirebilmeli için yaptığımız hizmet evimiz tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Yakup Odabaşı, yaşlıların tecrübe ve bilgi birikimleriyle yön veren insanlar olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"YAŞLILARIMIZIN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ"

"Bizler için büyük bir değer olan yaşlılarımızın mutlu ve huzurlu yaşamasını sağlamak öncelikli görevimizdir. Çünkü onları evlere tıkmak, hem sağlık sorunlarına hem de toplumsal sorunlara yol açar. Gölbaşı Belediyesi olarak yaşlılarımızın hep yanında olduk. Sağlık hizmetleri sunup, tedavilerini yaptık. Şimdi de onlar için yaptığımız hizmet evinin açılışını yapıyoruz. Hizmet evi başta Karagedikli vatandaşlarımız olmak için tüm Gölbaşılılara hayırlı olsun."

Karagedik Yaşlılar Hizmetevi'nin açılışına MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Belediye meclis üyeleri, meclis üyesi adayları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda mahalleli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Odabaşı'ndan Karagedik'e Yaşlılar Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement