Başkanlar İbrikdere Mahallesi'nde - Son Dakika
Güncel

Başkanlar İbrikdere Mahallesi'nde

Başkanlar İbrikdere Mahallesi\'nde

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz İbrikdere Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

22.03.2013 12:16

Başkanlar, Uzuntarla'da yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdiler.

İbrikdere Mahallesi Bilgi Evi, Muhtarlık Ofisi ve Keşkek Binası'nın bahçesinde gerçekleşen toplantıda; Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri bir araya geldi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda İbrikdere Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen başkanlar tek tek not aldı. Genel manada İbrikdere Mahalle sakinlerinin memnuniyetini gördüklerini ifade eden AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, "İbrikdere Mahallesi'ni de ilçedeki diğer mahallelerle eş duruma getireceğiz. Alt yapısı eksik yerlerin öncelikle alt yapısı tamamlanacak. Alt yapı sorunu olmayan yerlerde de belirlediğimiz hizmetleri sağlayacağız. Sizleri dinledik ve biz notlarımızı aldık, gereken çalışmalar yapılacak. Buradan biz kendimize düşen hisseyi çıkarttık. Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi bu aziz millete verdiği sözü tutuyor. Ak Partili belediyeler sorunları çözdü ve çözmeye devam edecektir" dedi.

Uzuntarla bölgesinde yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Alt geçitler yaptık, bulvarlar açtık. Bilgi evleri, muhtarlık ofisleri ile eczane bile kazandırdık. Bunlar Ak Parti iktidarı nasipleridir. Havalimanımız da gerçek oldu. Olmaz denilen işler yapıldı. Bu hizmetler devam edecek. Ben yapılan işleri yerinde görmeye ve denetlemeye yetişemiyorum. Bölgede alt yapı eksikliği olmayan güzergahlarda yollarımızı parke ve asfalt ile döşedik. 400 bin metre kare parke yaptığımız ilçede daha 300 bin metre kare parkeye daha ihtiyaç var. Siz bizi sahiplendiğiniz kadar biz sizi sahiplendik ve bu sayede hizmet sağanağımız artarak devam etmektedir. Biz sizlerin verdiği destek ve güvene layık olmaya çalıştık" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlar İbrikdere Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement