Başkanlardan Annelere Çiçek - Son Dakika
Güncel

Başkanlardan Annelere Çiçek

Başkanlardan Annelere Çiçek

Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Civelek, Kitap Fuarı'nı ziyaret eden annelere çiçek vererek günlerini kutladı.

13.05.2013 14:40

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, 12 Mayıs Anneler günü nedeniyle Kocaeli 5. Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek kadınlara karanfil verdi. Annelerin baş tacı olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren annelerin borcunun hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.

GÖRÜM VE BALCIOĞLU EŞLİK ETTİ

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'e çiçek takdimi sırasında Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Ceylan Balcıoğlu da eşlik etti.

ANNELERE ÇİÇEK

Bu yıl beşincisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'na gelen kadınlar, 12 Mayıs Anneler Günü'nde anlamlı bir sürprizle karşılaştı. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu fuara gelen hanımlara çiçek dağıtarak günlerini kutladı. Annelerin her zaman baş tacı olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu'na jesti dolayısıyla hanımlar teşekkür etti.

ÇOCUKLARINIZA KİTAP ALIN

Başkan Karaosmanoğlu, çiçek dağıttığı hanımlardan bir de istekte bulundu. Başkan Karaosmanoğlu öncelikle kitap fuarını ziyaret eden hanımlara teşekkür ederek, "Sizler genç nesillerin yetişmesindeki ilk ve en önemli duraksınız. Buraya geldiğinize gören okuyan ve kitap dostu hanımlarsınız. Bu özelliğinizin çocuklarınıza geçmesini sağlayın. Onlara buradan bol bol kitap alın ve birlikte okuyun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkanlardan Annelere Çiçek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement