Batı ve Türk Ezgileri Konseri Sanatseverlerden Alkış Aldı - Son Dakika
Güncel

Batı ve Türk Ezgileri Konseri Sanatseverlerden Alkış Aldı

Batı ve Türk Ezgileri Konseri Sanatseverlerden Alkış Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği üç bölümden oluşan Türk ve Batı Müziği Koro ve Orkestra Konserleri Belediye Kültür Merkezi'nde müzikseverlere güzel anlar yaşattı.

21.02.2015 09:34

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Batı Müziğinde Şef Arş. Gör. Serhat Celbiş ve ekibinin seslendirdiği dört eserin ardından ikinci bölümde ise Şef Öğr. Uğur Güldiren tarafından çok sesli müzik korosu altı eser ile izleyiciler tarafından beğeni ile dinlendi.

Son bölümde ise Şef Öğr. Gör. Nurdan Özkorkut yönetiminde, Türk Sanat ve Türk Halk müziğinin yer aldığı birbirinden güzel 11 eser ile sanatseverlerin gönlünü feth ettiler.

Yaklaşık iki saat süren konsere Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Naşit Oskay ve çok sayıda müziksever katıldı.

Program sonunda Başkan Yardımcısı Güral, konseri yöneten şeflere plaket ve çiçek takdim ederken, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerini ve öğrencilerini verdikleri emeklerden dolayı tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Batı ve Türk Ezgileri Konseri Sanatseverlerden Alkış Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement