Batman'da Telekom Hizmetleri Arapsaçına Döndü - Son Dakika
Güncel

Batman'da Telekom Hizmetleri Arapsaçına Döndü

Batman\'da Telekom Hizmetleri Arapsaçına Döndü

Türk Telekom tarafından sağlanan telefon ve internet hizmeti Batman'da sorunlardan kurtarılamıyor.

06.11.2013 14:12

Batman'da vatandaş sağlıklı telefon ve internet hizmeti alamadığından şikayetçi. Defalarca tekrarlanan arızaların giderilmesi bir yana arızanın yetkililere bildirilmesi konusunda bile vatandaş muhatabına ulaşamadığını bildirirken, yetkililerin konuya duyarsız kalması vatandaşı bezdirdi.

Konuyla ilgili rahatsızlığını dile getiren esnaf, poz cihazlarını kullanamadıklarını internet hizmetini alamadıklarını ifade ederken konunun muhatabına ulaşma çabalarının bile yerini bulamadığını söylüyor.

"Cinnet geçirmek üzereyim" diyen matbaacı Hüseyin Ay bir ay önce bildirdiği arızasının hala giderilmediğini, Batman Telekom yetkililerinin telefonlara bile cevap vermediğini söylerken "Bayramdan önce arızalanan işyeri telefonum için Telekomun 444 1 444 nolu hattını arayarak arıza kaydı bildiriminde bulundum görüşme sonrası bana iletilen mesajla kaydımın alındığı ve en kısa sürede sorunun çözüleceği söylendi. Ama bugün ilk arıza kaydımın üstünden bir ay geçmesine ve en az 7 veya 8 defa daha aramama rağmen hep aynı nakaratlar okundu ve beni oyalamaktan başka bir şey yapılmadı. Bu kadar ciddiyetsizlik bu kadar vurdumduymazlık görmedim, yazık insanlara kimsenin bize bunu yapmaya, bizimle dalga geçmeye hakkı yok. Batman Telekomun telefonlarını aramadıysam 20 defa aradım telefona bakan yok internet üzerinden mesaj yolluyorum boş, telefonla arıyorum boş." şeklinde konuştu.

Matbaacı Hüseyin Ay, telefon ve internet hizmetiyle ilgili Telekoma başka alternatif olmamasından kaynaklı girift bir hal alan çözümsüzlüğün maddi kayıplar da ortaya çıkardığını ve artık bu konuda yasal mercilere başvurarak tazminat davası açacağını belirtirken "Batman'da benim gibi onlarca yüzlerce mağdur olduğunu biliyorum. Batman Telekoma her gittiğimde bağırıp çağıran başka mağdurlarla karşılaşmam bunun en büyük delilidir" dedi.

Batman'da telefon ve internet hizmetiyle ilgili uzun bir süredir devam eden mağduriyetler ve sorunlarla ilgili başta esnaf olmak üzere halk yetkililerden çözüm bekliyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Batman'da Telekom Hizmetleri Arapsaçına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement