Bayraktar, Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Bayraktar, Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Bayraktar, Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Elazığ İl Teşkilatını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

02.12.2012 15:45

Bir dizi açılış ve ziyaret programı için şehrimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Elazığ programı çerçevesinde AK Parti Elazığ İl Başkanlığını da ziyaret etti.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nda İl Başkanı Mahir Sönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bayraktar, teşkilat mensuplarıyla bir toplantıda buluştu.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, Bakan Bayraktar'a Elazığ ziyaretinden dolayı teşekkür ederek;"Bakanımızın şehrimizde çok değerli hizmetleri vardır. Kendilerine şehrimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler, milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte şehrimize hizmet etmeye; yeni projeleri uygulamaya gayret ediyoruz. Bu noktada bakanlarımızın çok değerli katkıları bulunmaktadır. Kendilerini il başkanlığımızda ağırlamaktan dolayı mutluyuz."dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise, AK Parti'nin bir aile olduğuna dikkat çekerek;"Bizler siyasi bir hareket olarak diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz bir aile anlayışında olmamızdır. Bizim misyonumuz tüm teşkilatlarımızla birlikte bir kardeş, aile anlayışı içerisinde hareket etmektir. Bugün de Elazığımız'da değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluyum. Elazığ'ın bizde farklı bir yeri vardır. Elazığ'a her zaman en güzel hizmetleri gerçekleştirmeye; hizmetlerde öncelik vermeye özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bayraktar, Ak Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement