Bayram Dönüşü Yollar Kan Gölü - Son Dakika
Güncel

Bayram Dönüşü Yollar Kan Gölü

Bayram Dönüşü Yollar Kan Gölü

Bayram dönüşü 7 ilde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi öldü, 71 kişi yaralandı.

29.10.2012 18:31  Güncelleme: 20:48

6 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirenler dönmeye başladı. Yollara tedbirsiz çıkanlar, aşırı hız, dikkatsizlik gibi sebepler yüzünden yurdun birçok bölgesinde ölümlü kazalar meydana geldi.

TEKİRDAĞ'DA FECİ KAZA: 3 ÖLÜ

Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Haliçköy'de yağış nedeniyle karşı şeride geçen yolcu minibüsü, otomobille kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde aldığı yolcuları Edirne'nin Keşan ilçesine götüren Mustafa Akdağ (46) yönetimindeki 59 PE 641 plakalı yolcu minibüsü, Haliçköy'e geldiği sırada havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Ramazan Bozkurt (51) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

ARAÇ İÇİNDE ÖLDÜLER

Kaza sonrasında tam bir can pazarı yaşandı. Minibüsün sürücüsü Mustafa Akdağ ile Ramazan Bozkurt'un annesi Halise Bozkurt (69) da aracın içinde sıkışarak can verdi.

DİYARBAKIR'DA 2 AYRI KAZA

Diyarbakır'da Elazığ karayolu üzerinde meydana gelen 2 ayrı kazada biri polis memuru 4 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı. Kazada araç içinde sıkışan bir sürücü itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışması sonucu güçlükle çıkarıldı.

KONYA'DAN BAYRAMI ZEHİR EDEN HABER

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin karşı yönden gelen başka bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

ISPARTA'DA FECİ KAZA

Konya istikametinden Şarkikaraağaç istikametine giden Ahmet Ateş yönetimindeki 42 AB 165 plakalı araç, Şarkikaraağaç istikametinden Konya istikametine giden Ali Kökten yönetimindeki 32 YN 566 plakalı otomobil ile Fele köyü yakınlarında çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Isparta Vergi Dairesi'nde Gelir Müdürü olduğu öğrenilen Ahmet Ateş ve eşi Münevver Ateş olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ahmet Akın, Ali Kökten, Esma Kökten, Sümbül Kökten ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BURSA'DA KAZA ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERİ HAYATTAN ALDI

Bursa'nın Karacabey İlçesi'nde şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 3 üniversite öğrencisi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Bursa-Karacabey Karayolu'nun 45'inci kilometresinde meydana gelen kazada 25 yaşındaki Gökhan Erdem direksiyon kontrolünü yitirince araç dere yatağına yuvarlandı. Kazada, Balıkesir Üniversitesi öğrencileri 21 yaşındaki Selami Türkoğlu ve Cihan Özgen olay yerinde, Muhammet Akgören ise hastaneye kaldırılırken yolda öldü.

Sürücü Gökhan Erdem ile Balıkesir Jandarma Komutanlığı'nda görevli 21 yaşındaki Uzman Çavuş Murat Can Yavuz ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

TRABZON'DAKİ KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ

Trabzon'un Arsin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.

Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı beldesinde, Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana gelen kazada, Trabzon'dan Araklı istikametine giden ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 61 AD 667 plakalı minibüs, kontrolden çıkması sonucu orta refüjü aşıp karşı şeride geçti. Minibüs, Trabzon istikametine giden 61 S 0081 plakalı midibüs ile çarpıştı.

Trabzon'daki farklı hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Hafif yaralı olan çok sayıda kişinin tedavilerinin ardından taburcu edildiği belirtildi.

GAZİANTEP'TEKİ KAZADA 1 ÖLÜ VAR

Gaziantep'te köpeğe çarpmamak için manevra yapınca, geçtiği karşı şeritte otomobile çarparak ikiye ayrılan aracın sürücüsü öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bayram Dönüşü Yollar Kan Gölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement