BBP Genel Başkanı Destici, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

BBP Genel Başkanı Destici, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

22.12.2022 16:05  Güncelleme: 17:54

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "spor", "haber" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyen Destici, her birinin çok kıymetli ve değerli olduğunu dile getirdi.

Spor kategorisinde tercihini Salih Zeki Fazlıoğlu'nun "Şükür secdesi" fotoğrafından yana kullanan Destici, "Dünya Kupası, milyarlarca insanın takip ettiği önemli bir turnuva. Bu turnuvada Avrupa kıtası, Amerika kıtası ile beraber çok başarılı oluyor. Fas Milli Takımı, bir ezberi bozdu ve ilk defa Afrika'dan Müslüman bir ülke yarı finale yükseldi." şeklinde konuştu.

Haber kategorisinde Kahraman Bekçili'nin "Kömür karası gözyaşları" fotoğrafına oy veren Destici, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağındaki patlama nedeniyle göçük altında kalan maden işçilerinin yakınlarına baş sağlığı diledi.

Destici, "Çok zor bir duygu. Bu duygunun bir tezahürü var. Oraya da gidip hadiseyi canlı canlı takip ettiğim için beni en çok etkileyen fotoğraflardan biri de o oldu." dedi.

Mustafa Destici, çevre-yaşam kategorisinde ise tercihini Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi" fotoğrafından yana kullandı.

Ormanların ülkenin ciğerleri olduğunu ve yangınların yüreklerini yaktığını aktaran Destici, şunları kaydetti:

"Maalesef ülkemizde kasıtlı olarak özellikte terör örgütü PKK'nın ve diğerlerinin talimatıyla da bunların yapıldığını biliyoruz. Yangınlar süresince orman işçilerimiz, canları pahasına müthiş bir gayret gösteriyorlar. Orman yangını başladığında içinde yüzbinlerce, belki de milyonlarca canlı da canlarını kurtarmaya çalışıyor. Orman işçilerimiz de sadece yangınları söndürmek ile kalmıyor, aynı zamanda insani olarak o canlıların da hayatta kalması için destek oluyor. Bu görüntü de onlardan biri. Bence çok anlamlı. Beni etkiledi."

BBP Genel Başkanı Destici, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel BBP Genel Başkanı Destici, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement