Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Güncel

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Olin Edirne: 68 Aykon TED Ankara Kolejliler : 92.

22.02.2014 19:24

Beko Basketbol Ligi'nin 19. haftasında Aykon TED Ankara Kolejliler, deplasmanda Olin Edirne'yi 92-68 yendi.

Maça iki takım da karşılıklı basketlerle başladı. Karşılıklı hücumlarla geçen ilk periyotta  6. dakika 11-11 beraberlikle geçildi. Olin Edirne'nin Washington ve Francis ile bulduğu sayılara konuk takım, Rasic ve Berkay ile cevap verdi. İlk periyot  22-19 Olin Edirne'nin üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci çeyreğe Valters ve Davud Kamer'in sayılarıyla hızlı başlayan konuk takım, oyunun kontrolünü ele geçirerek skoru 33-27'e getirdi. Farkın açılmasının ardından mola alan Olin Edirne, savunmasını sertleştirerek, hücumda Washington ve Tapoutos ile etkili olmaya başladı. İlk periyodun bitimine 3 saniye kala Olin Edirne farkı 3 sayıya indirdi: 42-44. Rakibinin öne geçmesine izin vermeyen konuk ekip, ilk yarıyı 44-40 önde kapattı.

Üçüncü periyoda Golubovic ve Caner'in sayılarıyla etkili giren Aykon TED Ankara Kolejliler, 24. dakikada farkı 11 (44-55) sayıya çıkardı. Washington, Erol ve Reha Öz'ün basketleriyle farkı kapatmaya çalışan Olin Edirne, rakip savunmayı geçmekte zorlanınca Aykon TED Ankara Kolejliler, bu periyodu da 64-57 üstün tamamladı.

Son periyoda Mustafa Baygül'ün isabetli dış atışlarıyla başlayan başkent temsilcisi, bitime 7 dakika kala farkı 15 sayılık farka ulaştı:  59-74. Hızlı hücumlar ve faullerden bulduğu serbest atışlarla bitime 3 dakika kala farkı 22 sayıya kadar çıkarak konuk takım, kalan bölümde de skor üstünlüğünü koruyarak sahadan 92-68 galip ayrıldı.

Aykon TED Ankara Kolejliler, ligdeki 9. galibiyetini elde ederken, Olin Edirne de 13. mağlubiyetini yaşadı. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement