Belediye'ye SGK Haftası Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Belediye'ye SGK Haftası Ziyareti

Belediye\'ye SGK Haftası Ziyareti

MANİSA Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Murat Saygı, SGK Haftası olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil'i ziyaret etti.

14.05.2012 22:45  Güncelleme: 22:43

Ziyarette işçi sağlığı ve iş güvenliği konularına vurgu yapan Başkan Vekili Açıkdil, son zamanlarda SGK'nın attığı adımlarla bu iki konunun ciddiye alındığını söyledi.

SGK İl Müdürü Murat Saygı, SGK Haftası kapsamında, müdür yardımcıları ile birlikte Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil'i makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Açıkdil'e çiçek takdim eden Saygı, çalışmalarında başarılar diledi.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının SGK Haftası olarak kutlandığını belirten SGK İl Müdürü Murat Saygı, "Bu kapsamda sivil toplum kuruluşları, odalar ve Belediyeleri ziyaret ediyoruz. Sosyal güvenlik bilincinin oluşmasının adına sizlerin de desteklerini bekliyoruz. Çeşitli etkinliklerimiz olacak, bu hafta kapsamında. Bilgilendirme toplantılarımız olacak. Kendi içimizde personelimizle, kurum içi performansı arttırıcı etkinliklerimiz olacak" dedi.

İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda önemli adımlar atıldı

Ziyaretlerinden dolayı Saygı ve beraberindekilere teşekkürlerini sunan ve SGK Haftası'nı kutlayan Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil de, " Sosyal Güvenlik Kurumu; çalışanlarla, işverenlerle iç içe olan bir kurum. Hem işçinin, hem işverenin iş sağlığı, iş güvenliği açısından gerekli bir uygulama. İşçi sağlığı ve iş güvenliği konusu, son zamanlarda oldukça ciddiyet kazandı. Bu konuda SGK da önemli adımlar attı. Üretilen projelerle iş sağlığı ve güvenliği konusunda işvereni ve işçiyi bilinçlendirdi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye'ye SGK Haftası Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement