"Beni Hapse Atamazlar" - Son Dakika
Güncel

"Beni Hapse Atamazlar"

"Beni Hapse Atamazlar"

Fazıl Say ilk kez CNN TÜRK'te Aykırı Sorular'da konuştu;

14.11.2012 10:49

Aykırı Sorular'dan Fazıl Say geçti!

Sanatıyla dünyayı, açıklamalarıyla Türkiye'yi sarsan adam Fazıl Say uzun süren suskunluğunu CNN TÜRK'te Aykırı Sorular'da bozdu…

Müzisyen Fazıl Say, Enver Aysever'e, hakkında açılan davadan, Suriye konusu ve açlık grevlerine kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de hükümetin inançlara dahi karışmaya çalıştığını söyleyen Fazıl Say, insanların Atatürk'ü, 29 Ekim'i değil kendi yaşam biçimlerini korumak için mücadele etmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Fazıl Say'ın en çok merak edilen açıklamalarıysa kendisi hakkında, dini değerlere hakaret suçundan açılan davaydı. Dava hakkında konuşmayı uluslararası basında dahil olmak üzere uzun süre reddettiğini söyleyen Fazıl Say, ilk açıklamalarını CNN TÜRK'e yapmış oldu.

Ak Parti'den korkmadığını dile getiren Fazıl Say, kendisi hakkında yorum yapan iktidar partisi üyelerine de ağır eleştirilerde bulundu. Kendisine açılan davayı anlamsız olarak niteleyen Fazıl Say; "Suçlu olduğumu hissetsem, kendiliğimden hapse giderim" dedi. Fazıl Say sözlerini "Beni hapse atmaları zor, çünkü benimde arkamda milyonlarca insan var ama eğer hala istiyorlarsa buyursun atsınlar" diyerek bitirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Beni Hapse Atamazlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement