'Berrak' Sularda Nefes Kesti - Son Dakika
Güncel

'Berrak' Sularda Nefes Kesti

\'Berrak\' Sularda Nefes Kesti

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, yoğun sezonun yorgunluğunu Çeşme'de kendini serin sulara bırakarak atıyor.

04.07.2012 11:37  Güncelleme: 12:29

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, yoğun sezonun yorgunluğunu Çeşme'de kendini serin sulara bırakarak atıyor.

Tatil için Çeşme'ye gelen Tüzünataç, yakın arkadaşı ile Aya Yorgi Koyu'nda bulunan Marrakech Beach Club'da gününü geçirdi. Güneşlenirken üstünü pareo ile örten Berrak Tüzünataç, daha fazla sıcağa dayanamayıp denize girdi. Beş dakika yüzdükten sonra görüntülendiğini farkeden oyuncu mekan yetkililerine gazetecileri şikayet etti.

Denizin ve güneşin tadını çıkaran Tüzünağaç güzelliği ile tüm bakışları üzerine topladı.

YENİ BİR PROJEDE BOY GÖSTERECEK

Berrak Tüzünatak önümüzdeki günlerde, senaryosunu İlksen Başarır'la yazdığı yeni filmi 'Sizden Küçük Bir Ricamız Var'da Mert Fırat ile birlikte rol alacak.

Yönetmen İlksen Başarır ve oyuncu Mert Fırat 'Başka Dilde Aşk' ve 'Atlıkarınca'dan sonraki üçüncü ortak projeleri için kolları sıvadı. Fırat, senaryosunu Başarır'la birlikte yazdığı ve yine İlksen Başarır'ın yöneteceği 'Sizden Küçük Bir Ricamız Var' isimli filmin, kara komedi türünde bir yapım olacağını söyledi.

Fırat, filmde kendisine güzel oyuncu Berrak Tüzünataç'ın eşlik edeceğini de açıkladı. Çekimleri Ağustos ayında başlayacak olan filmde şarkı da söyleyeceğini belirten Mert Fırat; Berrak Tüzünataç'ın da Türkiye'nin ünlü modellerinden biri olan 'Irmak Çınar' karakterini canlandıracağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Berrak' Sularda Nefes Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement