BEST Balıkesir Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika
Güncel

BEST Balıkesir Galibiyetle Başlamak İstiyor

BEST Balıkesir Galibiyetle Başlamak İstiyor

BEST Balıkesir, yarın kendi sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ilk maçı kazanıp, sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

10.10.2014 12:11  Güncelleme: 12:56

Balıkesir'in Türkiye Basketbol 2'nci Ligi'ndeki temsilcisi BEST Balıkesir, yarın kendi sahasında Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı ilk maçı kazanıp, sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor.

Federasyon Kupası'nı müzesine götürerek lig öncesi büyük moral bulan mavi beyazlı ekip, Kurtdereli Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmada basketbolseverlerden destek bekliyor. Müsabakanın biletleri tam 5, öğrenci 4 TL, sezonluk kombine biletler ise 100 TL.

Karşılaşma öncesi kulübün sponsoru olan Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş'nin fabrikasını ziyaret eden mavi beyazlılar, Federasyon Kupası ile tüm takımın imzaladığı bir formayı Yırcalı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sırrı Yırcalı'ya hediye etti. Kulübün onursal başkanı olan Yırcalı, "Geçen sezon büyük şanssızlıklar yaşadık. Federasyon Kupasını yeni sezonda elde edelicek başarıların habercisi olarak görüyorum" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BEST Balıkesir Galibiyetle Başlamak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement