Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi Başkan Uzun'la Buluştu - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi Başkan Uzun'la Buluştu

Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi Başkan Uzun\'la Buluştu

Beylikdüzü ve Bahçelievler Arama Kurtarma Ekipleri Başkan Uzun'la bir araya geldi.

05.04.2012 12:18

Olası bir deprem sonrası için uzun süredir arama kurtarma eğitimi alan Beylikdüzü Belediyesi Arama ve Kurtarma Ekibi (BEYAK) üyeleri bu kez Belediye Başkanı Yusuf Uzun'la buluştu.

Programa, BEYAK'la birlikte Bahçelievler Arama Kurtarma Ekibi de katıldı. Bahçelievler Belediyesi Atsushi Miyazaki Trafik Eğitim ve Sivil Savunma Parkı'nda eğitim alan 2 ekip de yakın zaman önce sertifikalarını almışlardı.

Başkan Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde yapılan program, Yakuplu Sosyal Tesisler'de gerçekleştirildi. Programa arama kurtarma ekipleriyle birlikte, İstanbul Valiliği Afet Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği ve Eğitmenlerden Mehmet Kapucu, Bahçelievler Belediyesi Arama Kurtarma Ekip Amiri Fikret Aygün ve Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil de katıldı.

"Afet anında profesyonel arama kurtarma çok önemli"

Beylikdüzü'nün olası bir depreme her anlamda hazır olduğunu dile getiren Başkan Uzun, "Bizler çok bağlı bir milletiz. Allah bir daha göstermesin ama felaket anı;tam el ele olduğumuz zamanlar! Özellikle deprem gibi afetlerde profesyonel arama ve kurtarma ekiplerinin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Gönüllü kurtarma ekibimizi tek tek kutlarım" diye konuştu.

Başkan Uzun, programın sonunda Eğitmen Kapucu ve Ekip Amiri Aygün'e birer plaket takdim etti. BEYAK ve Bahçelievler Arama Kurtarma Ekibi'ne ise sertifika ve teşekkür belgeleri verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi Başkan Uzun'la Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement