Bigadiç Belediyespor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Bigadiç Belediyespor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Bigadiç Belediyespor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi

Bigadiç Belediyespor 2013-2014 futbol sezonunu 1. Amatör Küme Marmara Grubu ekiplerinden Gönen Tayfunspor ile yaptığı özel müsabakayla açtı.

10.09.2013 10:57  Güncelleme: 11:03

Bigadiç Belediye spor 2013-2014 futbol sezonunu Bigadiç 4 Eylül Stadyumunda, Teknik Heyet ve Futbolcuların tanıtımının ardından 1. Amatör Küme Marmara Grubu ekiplerinden Gönen Tayfunspor ile yaptığı özel müsabakayla açtı.

1. Amatör Küme Merkez A grupta yer alacak olan Bigadiç Belediyespor, 2013-2014 futbol sezonunu başarılı geçmesi adına Bigadiç 4 Eylül Stadyumunda oynanan hazırlık maçı öncesinde kurban kesildi. Akıtılan kurban kanı futbolcuların alınlarına sürülerek sakatlıklardan korunmaları dilendi.

Sezon açılışında, Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Mehmethan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Hiçyılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Demir, Belediye Meclis Üyeleri Hatice Çakır, Ayhan Muslu, Demirel Şık, Gönen Tayfunspor 2.Başkanı Recep Ertekin, Gönen Tayfunspor Yöneticisi Muhsin Doğru, Bigadiç Belediyespor Yöneticileri ve çok sayıda taraftar yer aldı.

Açılış sunuculuğunu yapan Gazeteci Emrah Çakmak, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını yapmak üzere Bigadiç Belediyespor Başkanı Demirel Şık kürsüye davet etti. Bigadiç 4 Eylül Stadyumunda düzenlenen açılış programında konuşan Başkan Demirel Şık, Bigadiç Belediyespor kurulduğu 2010 yılından bugüne kadar geçen 3 sezonda başarılara imza atmıştır. Başarılarımızın gerçekleşmesinde katkılarını esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Göksel'e siz değerli taraftarlarımıza ve sporcularımıza yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.

2013-2014 sezonunda 1. Amatör Küme Merkez A grupta deneyimli ve hazır kadromuzla yeni başarılara imza atmaya, Bigadiç'imizin adını her yerde olduğu gibi futbol sahalarında da altın harflerle yazdırmaya devam edeceğiz. İlçe yöneticilerimizin ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımızın katkılarını ve desteklerini bekliyoruz. Yeni sezonun takımımıza ve Türk spor camiasına hayırlı olmasını, başarılarla geçmesini yüce Allah'tan diliyorum dedi. Daha sonra Teknik Heyet ve Futbolcuların tanıtımı yapılarak, Hasan Hoca tarafından okunan duanın ardından kurban kesildi. Akıtılan kurban kanı futbolcuların alınlarına sürülerek sakatlıklardan korunmaları dilendi.

Kurban kesiminin ardından hakemler Yahya Eroğlu, Servet Demir, Selçuk Çoban yönetiminde 1. Amatör Küme Marmara Grubu ekiplerinden Gönen Tayfunspor ile hazırlık karşılaşması oynandı. Bigadiç Belediyespor - Gönen Tayfunspor maçı, Bigadiç Belediyespor'un 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

Sezon açılışı ve hazırlık maçının ardından yönetici, teknik heyet, sporcular ve davetlilere Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel tarafından yemek verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç Belediyespor Sezon Açılışını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement