Bigadiç'de İftarlar Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'de İftarlar Büyük İlgi Görüyor

Bigadiç\'de İftarlar Büyük İlgi Görüyor

Bigadiç Belediyesi, sokak iftarlarına Hitay Caddesinde devam etti.

22.07.2013 16:28

BİGADİÇ BELEDİYESİ SOKAK İFTARI HİTAY CADDESİ'NDE YAPILDI

İftara katılan Hitay Caddesinde esnaf ve sakinleri kurulan iftar sofralarında önlerine servis edilen yemeklerini yiyerek iftarlarını açtı.

Hitay Caddesinde kurulan ve 1000 mahallelinin faydalandığı iftar yemeğinde Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, her gün farklı mahallede iftar düzenlendiğini, mahalle iftarlarındaki amacın birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun devamını sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Göksel, mahalle sakinlerine ramazan ayı boyunca pazartesi, salı, perşembe ve pazar günleri Hasan Pekdemir Parkı Amfi Tiyatroda çocuklar için birbirinden renkli etkinliklerin düzenleneceğini açıkladı. Mustafa Göksel, anfi tiyatroda Çocuklarımız için yarışma, palyaçolar, Hacivat Karagöz gölge oyunu, aşuk ve maşuk gösterisi, balon dağıtımı, yüz boyama kültür etkinlikleri düzenleyeceğiz, tüm minikleri bu faaliyetlere katılmaya çağırıyorum dedi.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel eşi Evren Göksel, AK Partililer ile birlikte Hitay Caddesinde esnaf ve sakinleriyle iftar yemeği yedi. Yemekten sonra mahalle sakinlerine çay, çocuklara da pamuk helva dağıtıldı. Ayrıca, Çitlenbik Camii de kılınan teravih namazından sonra vatandaşlara dondurma ikram edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'de İftarlar Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement