Bigadiç Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Güncel

Bigadiç Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Sevinci

Bigadiç Meslek Yüksek Okulu\'nda Mezuniyet Sevinci

BAÜ Bigadiç Meslek Yüksek Okulu'ndaki eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, mezuniyet sevinci yaşadı.

21.06.2013 14:52

Bigadiç MYO'da 2012-2013 öğretim yılında Okulun mezuniyet töreni Bigadiç Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleştirildi. Törene öğrenciler, aileleri ve akademik personelin yanı sıra Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, Belediye Meclis Üyesi Demirel Şık, Sağlık Grup Başkanı Dr. Nil Solmaz Köse, Daire Amirleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde konuşan Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkmen, yüksekokulun fiziksel ve idari gelişim sürecini özetleyerek başladığı konuşmasında öğrencilerin başarılarında en önemli payın ailelere ait olduğunu hatırlatarak tüm öğrenci velilerini kutladı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel ise, eğitim öğretim başında Bigadiç Meslek Yüksekokuluna yeni ek bina yaparak teslim ettiklerini özetleyerek başladı konuşmasında öğrencilere seslenerek, Zorlu bir eğitimi geride bıraktınız. Bu ülkenin enerjisi siz gençlersiniz. Şu andan itibaren önünüze yeni bir yol açıldı. Bundan sonraki bu hayat yolunuzda ülkenize ve ailenize faydalı bireyler olmanızı diliyorum. Bigadiç'e geldiniz, okulunuzu bitirdiniz. Burası güzel ve yaşanır bir ilçe ama buranın da kendine mahsus özellikleri ve değerleri var. Bunları alalım. Gittiğimiz yerlerde değerlendirelim. İnsanlarımıza hizmet edelim. Halkımız çok önemlidir ve çok değerlidir. Sevgili gençler, Çok çalışın, araştırın, sorgulayın, konunuzu herkesten iyi bilin, kendinize güvenin. Arkadaşlarınızı, ve öz değerlerinizi hiç unutmayın. Ülkemizin değişik yerlerinde hizmet verecek olan arkadaşlara başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun dedi.

Tören BAÜ Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan tarafından Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e, protokol üyeleri tarafından dereceye giren öğrencilere plaket ve ödüllerinin takdimi, yüksekokul öğretim görevlilerince öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve keplerin atılması ile son buldu.

Düzenlenen mezuniyet töreninde katılımcılara, öğrenci ve ailelerine Bigadiç Belediyesi tarafından pilav, ayran ve tatlı ikram edildi.

Zorlu bir eğitimi geride bıraktınız. Bu ülkenin enerjisi siz gençlersiniz. Şu andan itibaren önünüze yeni bir yol açıldı. Bundan sonraki bu hayat yolunuzda ülkenize ve ailenize faydalı bireyler olmanızı diliyorum. Bigadiç'e geldiniz, okulunuzu bitirdiniz. Burası güzel ve yaşanır bir ilçe ama buranın da kendine mahsus özellikleri ve değerleri var. Bunları alalım. Gittiğimiz yerlerde değerlendirelim. İnsanlarımıza hizmet edelim. Halkımız çok önemlidir ve çok değerlidir. Sevgili gençler, Çok çalışın, araştırın, sorgulayın, konunuzu herkesten iyi bilin, kendinize güvenin. Arkadaşlarınızı, ve öz değerlerinizi hiç unutmayın. Ülkemizin değişik yerlerinde hizmet verecek olan arkadaşlara başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç Meslek Yüksek Okulu'nda Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement