Jandarmadan Sakarya-Bilecik Karayolu'nda sıkı denetim - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Sakarya-Bilecik Karayolu'nda sıkı denetim

Jandarmadan Sakarya-Bilecik Karayolu'nda sıkı denetim Bilecik'te 17 günlük tam kapanma süresince, polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde, giriş ve çıkışlarındaki sıkı denetimleri devam ediyor.

09.05.2021 09:39  Güncelleme: 15:24

Jandarmadan Sakarya- Bilecik Karayolu'nda sıkı denetim

BİLECİK - Bilecik'te 17 günlük tam kapanma süresince, polis ve jandarma ekiplerinin il genelinde, giriş ve çıkışlarındaki sıkı denetimleri devam ediyor.

Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Muzaffer Sandal, Ramazan Bayramı öncesinde koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında tam kapanmaya geçilmesiyle birlikte ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasında Sakarya-Bilecik Karayolu yolu üzerinde bulunan Osmaneli ilçesi, İçmeler mevkiindeki yol kontrol ve uygulama noktasını ziyaret ederek jandarma ve polis ekiplerince alınan tedbirleri yerinde inceledi. Sandal, kontrol noktalarında görev yapan jandarma ve polis ekiplerine görevlerinde kolaylıklar dileyerek, yaptıkları uygulama ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Uygulama noktalarındaki jandarma ve polis ekiplerinin görevlerini büyük bir hassasiyet ve titizlikle yaptıklarını dile getiren Albay Sandal, "Yaşanan sürecin sağlıklı bir şeklide yönetilebilmesi için il genelinde çalışmalarımız ve denetimlerimiz devam ediyor. Koronavirüs (Covid-19) salgını gölgesinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı dolayısıyla ülkemizin her bir noktasında fedakarca ve sabırla görev yapan tüm güvenlik güçlerimize ve sağlık personellerimize teşekkür ediyor, kendilerine ve ailelerine yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı dolayısıyla hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

Jandarmadan Sakarya-Bilecik Karayolu\'nda sıkı denetim
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Sakarya-Bilecik Karayolu'nda sıkı denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement