Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğü tarafından sağlık kurumu ve hastane yöneticilerine 4483 Sayılı Kanun hakkında bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

20.06.2013 11:21  Güncelleme: 11:26

Elazığ Valiliği İl İdare Kurulu Müdürlüğü tarafından 2013 yılı faaliyetleri çerçevesinde 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun'un uygulanması ve yapılacak disiplin soruşturması gibi işlemlerde uygulanacak usul ve esaslar hakkında bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tarkan Özdemir, İl Sağlık Müdürü Dr. Uzm. Dr. Selahattin Karakoç, hastanelerin yöneticileri ve idari çalışanları, İlçe Sağlık Müdürlükleri yöneticileri, İl Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Toplantıda bir sunum yapan Elazığ Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Nail Nom, 4483 Sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Kanun'un uygulanmasında izlenecek yol ve usuller hakkında sağlık kurumu yöneticilerine ve hastane idarecilerine bilgi verdi. Nom, konuşmasında yürütülecek işlemlerin ilgili kanunun amir hükümleri çerçevesinde yapılmasının işlemlerin doğru bir şekilde sonuçlanması açısından önemli olduğuna dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement