Bilyoner.com Kbl Play-Off'un Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bilyoner.com Kbl Play-Off'un Basın Toplantısı Yapıldı

Bilyoner.com Kbl Play-Off\'un Basın Toplantısı Yapıldı

Bilyoner.com KBL Play-Off'un basın toplantısı yapıldıSamsun Canik Belediye Başantrenör Mehmet Can Öztürk "Dünyanın en zor liginde mücadele ediyoruz"İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Okul "Kadın basketbolunun marka değeri yükseliyor"Abdullah Gül Üniversitesi Yardımdı Antrenörü Berkalp "Hepimizin hedefi şampiyon olmak"Galatasaray Yardımcı Antrenörü Özyer "Galip gelen taraf biz olacağız"Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos "Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkar"Mersin BŞB. Antrenörü Dursun Katkat "Hedefimiz şampiyonluk"Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz "Serinin favorisi Fenerbahçe"Mustafa AKIN - İstanbul DHA (fotoğraflı)Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi'nde (KBL) normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar, basın toplantısında bir araya geldi.

07.04.2016 12:44

Bilyoner.com KBL Play-Off'un basın toplantısı yapıldı

Samsun Canik Belediye Başantrenör Mehmet Can Öztürk "Dünyanın en zor liginde mücadele ediyoruz"

İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Okul "Kadın basketbolunun marka değeri yükseliyor"

Abdullah Gül Üniversitesi Yardımdı Antrenörü Berkalp "Hepimizin hedefi şampiyon olmak"

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Özyer "Galip gelen taraf biz olacağız"

Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos "Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkar"

Mersin BŞB. Antrenörü Dursun Katkat "Hedefimiz şampiyonluk"

Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz "Serinin favorisi Fenerbahçe"

Mustafa AKIN - İstanbul DHA (fotoğraflı)

Bilyoner.com Kadın Basketbol Ligi'nde (KBL) normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar, basın toplantısında bir araya geldi.

Play-off oynamaya hak kazanan takımların antrenör ve oyuncuları, Polat Renaissance Otel'de basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan dün normal sezonun bittiğini hatırlatarak, "Ligimize değer katan ekiplere teşekkür ediyorum. Kadın Basketbol Ligi Avrupa'nın en değerli liglerinden bir tanesi. Maçların televizyondan yayınlanmasını sağladık. Daha sonra bir ilk daha yaşandı. Kadınlar ligimize sponsor bulma imkanı elde ettik" dedi.

Ligde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off ilk tur eşleşmeleri şu şekilde oluştu

Fenerbahçe - Basketbolu Geliştirenler Derneği Abdullah Gül Üniversitesi - Galatasaray Hatay Büyükşehir Belediyesi - Samsun Canik Belediye Mersin Büyükşehir Belediyesi - İstanbul Üniversitesi

SAMSUN CANİK BELEDİYE BAŞANTRENÖR MEHMET CAN ÖZTÜRK "DÜNYANIN EN ZOR LİGİNDE MÜCADELE EDİYORUZ"

Dünyanın en zor liginde mücadele ettiklerini dile getiren Samsun Canik Belediye Başantrenörü Mehmet Can Öztürk, "Gerek kulüplerin organizasyonları, gerek sporcular ve antrenörler çok iyi bir lig oynadığımızı düşünüyorum İlk defa Play-Off'a kalıyoruz. Başkanımıza ve Samsun halkına teşekkür ediyoruz. Oyuncularım büyük bir performans gösterdi. Amacımız Play-Off'ta artarak devam eden performansımızı en yukarıya taşıyıp tur atlamaya çalışacağız. Ayrıca Milli Takıma ve Fenerbahçe'ye Euroleague'deki maçında başarılar diliyorum" dedi.

Samsun Canik Belediye Takım Kaptanı Burcu Çiğil ise, "Play-Off'a kaldığımız için mutluyuz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diye konuştu.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ BAŞANTRENÖRÜ OKUL "KADIN BASKETBOLUNUN MARKA DEĞERİ YÜKSELİYOR"

Bu sezon iyi işler yaptıklarını düşündüğünü ifade eden İstanbul Üniversitesi Başantrenörü Hasan Fırat Okul, "Kadın basketbolunun marka değeri yükseliyor. Buralarda olduğumuz için çok teşekkür ediyorum. Play-Off toplantısı, onurlandırmak gibi geliyor bana. Zorluklarla başladık ve kendimizi Play-Off'ta bulduk. Beklentinin üzerinde daha neler yapabiliriz diye bekliyoruz. Hayırlı bir şekilde geçmesini diliyorum" diye konuştu.

ABDULLAH GÜL ÜNVERSİTESİ YARDIMDI ANTRENÖRÜ BERKALP " HEPİMİZİN HEDEFİ ŞAMPİYON OLMAK"

Sözlerine düzenlenen toplantının onurlandırma niteliği taşıdığını dile getirerek başlayan Abdullah Gül Üniversitesi Yardımcı Antrenörü Müge Berkalp, "Şanssız başladığımız bir sezonu geride bıraktık. Play-Off'un ilk turunda karşı karşıya geliyoruz. Burada hepimizin hedefi kazanmak ve şampiyon olmak. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız. Basketbol ailesinin de hakemlerin de bizim adrenalimizi düşünerek maçları iyi yöneteceğini düşünüyorum" dedi.

GALATASARAY YARDIMCI ANTRENÖRÜ ÖZYER "GALİP GELEN TARAF BİZ OLACAĞIZ"

Zorlu bir sezondan geçtiklerini dile getiren Galatasaray Yardımcı Antrenörü Derya Özyer, çok kaliteli bir ligde mücadele ettiklerini söyledi.

Özyer, "Öncelikle şu ana kadar mücadele eden tüm takımlara gösterdikleri fair play çerçevesinden dolayı teşekkür ediyorum. Bize gelince belki istediğimiz yerde bitiremedik. Şampiyonluk kupasını almak istiyoruz. Ne yapacağımızı biliyoruz. Sahaya neyi yansıtacağımızı biliyoruz. Hedefimiz belli. Ben buradan galip gelen tarafın bizim olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

FENERBAHÇE BAŞANTRENÖRÜ DIKEOULAKOS "FENERBAHÇE KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR"

Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü (BGD) Aydın Uğuz ile eskiden çalıştıklarını ve eski bir arkadaşa karşı oynamanın önemli olduğunu ifade eden Fenerbahçe Başantrenörü George Dikeoulakos, "BGD asla küçümsenmeyecek olan bir takım. 2'nci ligden bu yere gelene kadar ne tür zorluk çektiğini biliyoruz. Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkar ve sahada taraftarıyla en iyisini yapar" dedi.

Sezonu birincilikle bitirdiklerini hatırlatan Fenerbahçe kaptanı Tuğçe Canıtez de, "İnşallah Play-Off'larda da seyircimiz karşısında iyi başlayıp, iyi bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

MERSİN BŞB. ANTRENÖRÜ DURSUN KATKAT "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

İlk 8'de yer almalarından dolayı sevinçli olduklarını dile getiren Mersin BŞB. Antrenörü Dursun Katkat, "İyi hazırlanarak Play-Off turunu geçmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Bu lige değer katan Federasyon çalışanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

BASKETBOLU GELİŞTİRENLER DERNEĞİ BAŞANTRENÖRÜ AYDIN UĞUZ "SERİNİN FAVORİSİ FENERBAHÇE"

Serinin favorisinin Fenerbahçe olduğunu dile getiren Basketbolu Geliştirenler Derneği Başantrenörü Aydın Uğuz, "Ama biz de elimizden geleni yapacağız. Zorlu şartlarda buraya geldik. Bu da bize gurur veriyor. Bilyoner.com'a da çok teşekkür ediyorum katkılarından dolayı" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilyoner.com Kbl Play-Off'un Basın Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement