Bimeks'in Antalya'daki İkinci Mağazası - Son Dakika
Güncel

Bimeks'in Antalya'daki İkinci Mağazası

Bimeks\'in Antalya\'daki İkinci Mağazası

Bimeks'in Antalya'daki ikinci mağazası, Shemall Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

11.05.2012 14:42

Bimeks'in Antalya'daki ikinci mağazası, Shemall Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Bimeks'in Türkiye genelindeki mağaza sayısı 60'a ulaşırken, indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Açılışlarına aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, Antalya'da ikinci şubesini Shemall AVM'de açtı. Bu mağaza ile Bimeks'in franchise mağaza sayısı

24'e ulaştı.

Bu yıl sonunda 80 mağaza sayısına ulaşmayı hedefleyen Bimeks'in, 60'ıncı mağazasının açılışı, Shemal AVM'de Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve SheMall Alışveriş Merkezi sahipleri ve franchise iş ortakları Metin Demirsü ve Ethem Daban'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İndirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise Bimeks girişinde kuyruklar oluşturdu. İzdiham olmaması için mağaza görevlileri müşterileri sırayla mağazaya aldı.

Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Antalyalılara uzun zamandır hizmet verdiklerini hatırlatarek, Antalya'da açılan ikinci mağaza ile ülke genelinde 60. mağazaya ulaştıklarını söyledi. Bimeks'in hedefleri doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Bayraktar, şöyle konuştu: "2014 yılı itibari ile tüm Türkiye'de her ilde bir Bimeks, büyük ilçelerde de bir Bimeks olsun diye yola çıktık. Emin adımlarla ilerliyoruz. Sene sonunda 80 mağazaya ulaşacağız. Çok güzel bir büyüme içerisindeyiz. Her gittiğimiz yerde müşterilerimize en iyi çeşidi, en iyi fiyatı, güleryüzlü hizmeti veriyoruz. Müşterilerimizde bunun farkında ve bizi her açılışımızda yalnız bırakmıyorlar. Böylece müşterilerimiz satış öncesi ve satış sonrasında Bimeks ayrıcalığı ile tanışmış oluyorlar."

410 metrekarelik alanda Antalyalılara hizmet verecek Bimeks'in ikinci mağazasında

açılışa özel indirim uygulanan bazı ürünler şöyle:

42 LG LED TV 2699 TL yerine 1849 TL, Altus Bulaşık Makinası 699 TL yerine 479 TL, Nokia C5-03 cep telefonu 549 TL yerine 399 TL, HP Notebook 1501 TL yerine 999 TL.

Bimeks'in Türkiye'deki 61.mağazasının yarın saat 09.00'da Alanya'da açılacağı belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks'in Antalya'daki İkinci Mağazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement