Bimeks Pendik Teknoport Yeni Yerinde Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bimeks Pendik Teknoport Yeni Yerinde Açıldı

Bimeks Pendik Teknoport Yeni Yerinde Açıldı

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks, Pendik Teknoport Mağazası'nı Neomarin AVM'deki yeni yerinde büyük indirimlerle açtı.

20.04.2013 12:07

Türkiye'nin önde gelen teknoloji marketlerinden Bimeks, Pendik Teknoport Mağazası'nı Neomarin AVM'deki yeni yerinde büyük indirimlerle açtı.

Açılışlarına aralıksız devam eden teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşu Bimeks, yenilediği Pendik Teknoport mağazasını Pendik Neomarin'deki yeni yerinde büyük indirimlerle açtı. Açıldığı 2009 yılından bu yana Neomarin AVM'de Pendik ve çevre ilçelere hizmet veren Bimeks Teknoport Mağazası, yeni yüzüyle ve artan ürün çeşidiyle yine en çok tercih edilen teknoloji marketi olmayı hedefliyor.

Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray ve Genel Müdürü Arif Bayraktar'ın katılımıyla açılışı yapılan Bimeks Teknoport Mağazası, yüzde 50'ye varan indirimlerle büyük ilgi gördü. Açılışa özel indirimli ürünlerden almak isteyen Pendik halkı, sabahın erken saatlerinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Açılış sonrası mağaza sayılarındaki artış ve büyümeyi değerlendiren BİMEKS Genel Müdürü Arif Bayraktar, Türk halkının teknolojiyi oldukça yakından takip ettiğini, iyi fiyatı, kaliteli ürünü araştırarak bilinçli alışveriş yaptığını, her mağaza açılışında ilginin gittikçe arttığını ve bu ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Şu an itibarıyla 43 ilde 76 mağazaları olduğunu ve 2013'de de yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Bayraktar, "52 şehirde 100 mağazaya ulaşarak 250 yeni istihdam oluşturacağız. Tüm yurda iyi fiyatlı teknolojiyi götürmek için Türkiye'nin her ilinde en az bir Bimeks olana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bimeks Pendik Teknoport Yeni Yerinde Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement