Biz "Diğerleri" Değiliz, Her Zaman Varız - Son Dakika
Güncel

Biz "Diğerleri" Değiliz, Her Zaman Varız

Biz "Diğerleri" Değiliz, Her Zaman Varız

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, iktidarın ulusal bayramlara ilişkin uyguladığı kısıtlamalara rağmen bayramına sahip çıktı.

31.08.2012 08:24

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, iktidarın ulusal bayramlara ilişkin uyguladığı kısıtlamalara rağmen bayramına sahip çıktı ve ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla belediye önünde yapılan çelenk koyma törenine katılan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, ilçe Kaymakamı'nın çelenk koyulmasına izin vermemesine rağmen Atatürk Anıtı önüne çelenk koydu .

Törene katılan İstanbul Vali Yardımcısı Faruk Eraslan, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, çelenk koyma yasağının doğru bir uygulama olmadığını dile getirmesi üzerine tüm çelenklerin koyulması yönünde karar verdi. Programa, CHP İstanbul 3.Bölge Milletekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi de katıldı.

HALK ALKIŞLARLA DESTEK VERDİ

Kaymakamlık, Belediye ve Garnizon Komutanlığı'nın çelenk koymasının sırasıyla anons edildiği törende,  siyasi parti ve STK'ların isimleri yerine "diğerleri" şeklinde tanımlanarak anons edilmesi ilçe halkı tarafından tepkiyle karşılandı.

Tepkisini, "diğerleri" şeklinde anons edilen grupların çelenk koyması esnasında alkışlayarak ortaya koyan ilçe halkı, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nün de çelenk koyması sırasında uzun süre alkışlayarak destek verdi.

BİZ HER ZAMAN VARIZ

Program sunucusunun "diğerleri" şeklinde yaptığı anonsa, ilçe halkının protesto ederek gereken cevabı verdiğini ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, "Anons yapan kişinin "diğerleri" diye bir kanaat vermesi şahsi mi, siyasi mi bilemiyorum. Biz diğerleri değil, bu toplumun direğiyiz. O alanı dolduran partililerimiz ve halk, yapılan yanlışa gereken cevabı verdi. Bu tanımlamayı yapanlar ve ülkemizin simgesi olan ulusal bayramlarımızı bu hale getirenler her zaman bu meydanlarda olamayacak ama biz her zaman o meydanları dolduracağız" şeklinde açıklama yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Biz 'Diğerleri' Değiliz, Her Zaman Varız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement