İngiltere eski Başbakanı Blair, Sisi'ye Danışmanlık Yapacak - Son Dakika
Güncel

İngiltere eski Başbakanı Blair, Sisi'ye Danışmanlık Yapacak

İngiltere eski Başbakanı Blair, Sisi\'ye Danışmanlık Yapacak

İngiliz Guardian gazetesi, Tony Blair'in Sisi'ye ekonomik reform konusunda danışmanlık yapacağını yazdı.

03.07.2014 13:37  Güncelleme: 15:22

İngiltere'nin eski Başbakanı ve Ortadoğu Dörtlüsü Temsilcisi Tony Blair'in, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'ye iş fırsatları ve ekonomik konularda danışmanlık yapacağı bildirildi.

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre, Blair Sisi'ye, Birleşik Arap Emirlikleri tarafından finanse edilen bir program çerçevesinde iş fırsatları ve ekonomik reformla ilgili danışmanlık yapmak için anlaştı.

"BLAİR SİSİ'YE HER TÜRLÜ YARDIMI YAPACAK"

Gazete, Blair'in sözcüsünün, "Eski Başbakanın bu danışmanlığı hiçbir kişisel çıkar için yapmayacağını, sadece danışmanlık hizmeti sağlayacağını ve toplantılara katılacağını" ifade ettiğini bildirdi. Sözcü ayrıca, "Blair, Mısır'daki Sisi yönetiminin reform gündeminin desteklenmesi gerektiğine inanıyor. Bunun için her türlü yardımı yapacak" ifadesini kullandı.

DARBEYİ DESTEKLEMİŞTİ


Haberde, 1997-2007 yıllarında İngiltere Başbakanlığı yapan 61 yaşındaki Blair'in Mısır'ın demokratik yollarla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Muhammed Mursi'nin devrilmesine neden olan askeri darbeyi desteklediği de anımsatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İngiltere eski Başbakanı Blair, Sisi'ye Danışmanlık Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DİZAYN: BU ÜLKENİN KAYMAĞINI YEMEDEN DURAMIYACAĞINIZ BELLİYDİ ZATEN.DANIŞMANLIK YAPACAKMIŞ,HEMDE KUKLA SİSİYE.BU ÜLKEYİ KARIŞTIRANLAR SİZLER,RESMEN DİZAYN ETTİNİZ .ARTIK SİSİ DE SÖZÜNÜZDEN ÇIKMAZ.HALA BU OLAYDAN İBRET ALMAYAN BEDBAHTLAR VAR. 2 0 Yanıtla

Advertisement