Bodrum'daki Çete Davasında 46 Sanık Serbest - Son Dakika
Güncel

Bodrum'daki Çete Davasında 46 Sanık Serbest

Bodrum\'daki Çete Davasında 46 Sanık Serbest

Davullu Zurnalı Tahliye Sevinci

15.09.2010 23:50

DAVULLU ZURNALI TAHLİYE SEVİNCİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, aralarında çete lideri olduğu öne sürülen Turgutreis eski Belediye Başkanı Anavatanlı Server Ali Yazgan'ın da bulunduğu 46'sı tutuklu 73 sanığın, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması üzerine Muğla E Tipi Cezaevi önünde toplanan eski başkanın ve tutukluların yakını yaklaşık 800 kişi davul zurna çaldırıp sevinç gösterilerinde bulundu.

Tahliye kararının ardından tutuklular, işlemlerinin tamamlanması için tekrar Muğla E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Bu arada tutuklu yakınları da cezaevi önünde toplanmaya başladı. Eski Başkan Ali Server Yazgan'ın eşi Belgin Yazgan davul zurna tutarak cezaevi önünde çaldırıp sevinç gösterilerinde bulundu. Eşinin büyük bir haksızlığa ve iftiraya uğradığını belirten Belgin Yazgan "Adalet yerini buldu. Ali Bey çıkınca basın toplantısı yapacak. Büyük bir komplo kurulmuş. Seçim bizim için önemli değildi. Seçim kaybedilir kazanılır. Halkın tercihidir. Bu bizim için ikinci bayram oldu. Eşim ve arkadaşları yüzlerinin akıyla bu işten çıktı" dedi.

Cezaevi önünde yakınlarının tahliye sevincini Bodrum yöresi oyunları oynayarak kutlayan kalabalık grup 'Ali Server Nerede Biz oradayız' ve 'Vur Vur inlesin Mehmet Dinçberk dinlesin' sloganları attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'daki Çete Davasında 46 Sanık Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement