Bolu Belediye Başkanı'ndan 'Abdullah Uzun' Değerlendirmesi - Son Dakika
Güncel

Bolu Belediye Başkanı'ndan 'Abdullah Uzun' Değerlendirmesi

Bolu Belediye Başkanı\'ndan \'Abdullah Uzun\' Değerlendirmesi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti'ye katılan ve fesih edilen HAS Parti İl Başkanı Abdullah Uzun için, "Çalışkan bir arkadaşımız."

25.09.2012 18:32

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti'ye katılan ve fesih edilen HAS Parti İl Başkanı Abdullah Uzun için, "Çalışkan bir arkadaşımız. Zamanında siyasette gündemde kalmanın tek yolunun Alaaddin Yılmaz'a çatmak olduğunu gördü ve bunu da çok iyi kullandı. Partimizde kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

HAS Parti'nin feshedilmesiyle AK Parti'ye geçen Abdullah Uzun için Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'dan ilginç yanıt geldi. Gazetecilerin, kendisini sürekli eleştiren Abdullah Uzun ile ilgili sorusuna yanıt veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "HAS Parti İl Başkanı Abdullah Uzun kardeşimiz, bizim geçmişte beraber siyaset yaptığımız arkadaşımız. Çalışkan bir arkadaşımız. Siyasette gündemde kalmanın tek yolunun Alaaddin Yılmaz'a çatmak olduğunu gördü ve bunu da çok iyi kullandı. AK Parti'de kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Gazetecilerin "Bu anlamda kişiyi siyasetçi yaptınız" sorusunu yanıtlayan Yılmaz, "Benimle uğraşan herkes siyasetçi oldu" dedi.

25.09.2012 18: 12: 36

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu Belediye Başkanı'ndan 'Abdullah Uzun' Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement