Bozkır'da demokrasi nöbetinin yine meydanlara sığmadı - Son Dakika
Güncel

Bozkır'da demokrasi nöbetinin yine meydanlara sığmadı

Bozkır\'da demokrasi nöbetinin yine meydanlara sığmadı

Demokrasi nöbetinin 13. Gününde yine kent meydanında bir araya gelen siyasi parti temsilcileri ve ilçe sakinleri, tüm mahalleleriyle birlikte nöbet tutmaya devam etti.

28.07.2016 13:51  Güncelleme: 13:54

Bozkır Belediye Başkanı kent meydanını dolduran vatandaşlara doğruluk neredeyse, vatan neredeyse adanmışlık neredeyse Türk milleti orada olarak millet olma bilincini gösterdi diyerek seslendi.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün 15 Temmuz darbe girişimini Çanakkale muharebesine benzeterek milli birliğimizin kutlu olmasını diledi. Başkan Gün konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "her dönem ilkemizde tefrika vardı. 15 Temmuz darbe girişiminde de tefrika vardı. Çanakkale muharebesinde tefrika girmeden önce deniz muharebesinde çok üstün gelmiştik. Dışarıdan bir el kendi öz çocuklarımız olan komutanlarımız yerine Alman komutanın emrine ordumuzu verdiğimizde, muharebenin seyri değişti. Ne zaman ordumuzun yönetimini kendi öz çocuklarımız aldı, seyit onbaşılarla, Yahya çavuşlarla Çanakkale geçilmez dedik. Bugün de dışarıdan bir el ile düzenlenen bu alçak girişimin karşısında milletimizin dik durması, iradesine sahip çıkması tüm oyunları bozdu. Bu ülkede bir şey değişecekse sandıkta değişir. Sandıkta particilik olur. Sandıktan ayrı, milletten ayrı bir şeyler yapılmaya çalışılırsa particilik olmaz, millet olamayız. 13 gündür siyasi partilerimizle, milletimizle bu meydandayız. Millet olma bilincini gösterdik gösteriyoruz" diye konuştu.

Başkan Gün darbe girişimine karşı dik durarak şehit olan vatandaşlarımıza rahmet dileyerek, "vatan uğrunda ölen varsa vatandır. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Bu vatan uğruna, bu millet uğruna, bu ülke uğruna tankların önünde, silahların karşısında 240 şehit verdik. Bozkır'da da 15 Temmuz gecesinin daima hatırlanması için çalışma yapacağız. Gelecek nesillerimize milletimizin yazmış olduğu destanı hatırlatacağız. Bu vesileyle Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Millet olmamızı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bozkır'da demokrasi nöbetinin yine meydanlara sığmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement