BP, Londra Paralimpik Oyunları'na Katılacak Sporcuları Uğurladı - Son Dakika
Güncel

BP, Londra Paralimpik Oyunları'na Katılacak Sporcuları Uğurladı

BP, Londra Paralimpik Oyunları\'na Katılacak Sporcuları Uğurladı

2012 Paralimpik Oyunları'nda yüzme, atletizm, halter, masa tenisi ve okçuluk branşlarında yarışacak milli sporcular, BP'nin düzenlediği törenle şampiyonaya uğurlandı.

23.08.2012 22:16  Güncelleme: 09:35

Londra'da 29 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında yapılacak 2012 Paralimpik Oyunları'nda yüzme, atletizm, halter, masa tenisi ve okçuluk branşlarında yarışacak milli sporcular, BP'nin düzenlediği törenle şampiyonaya uğurlandı. Türkiye'deki faaliyetlerinin 100. yılını kutlayan ve bu çerçevede Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin sponsoru olan BP, Milli Paralimpik takımında yer alan ve 29 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında Londra'da düzenlenen 2012 Paralimpik Oyunları'na katılacak sporcularımızı uğurlayarak sporculara başarılar diledi.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer ve BP Türkiye İletişim ve Medya İlişkileri Direktörü Murat Lecompte'nin katılımlarıyla gerçekleştirilen ve İstanbul WOW Hotel'de düzenlenen davet, Londra Paralimpik Oyunları öncesinde sporcular ile Milli Paralimpik Komitesi üyelerini, federasyon başkanlarını, BP Türkiye yetkililerini ve basın mensuplarını bir araya getirdi.

Davette bir konuşma yapan Murat Lecompte, BP Türkiye olarak Milli Paralimpik takımı ve BP marka elçisi sporcularımızın heyecanını paylaştıklarını belirterek, "Değerli sporcularımıza başarı dileklerimizi sunmak için bir araya geldik. Biliyorsunuz bu yıl BP Türkiye ailesi olarak 100. yılımızı kutlama heyecanı içindeyiz. Milli Paralimpik Takımı'na sağladığımız destek bizi en az 100. yılımızı kutlamak kadar heyecanlandırıyor. Bu, tüm çalışanlarımızla, bayilerimizle ve müşterilerimizle BP ailesi olarak hepimizi çok gururlandıran çok önem verdiğimiz bir girişim. 2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda sporcularımızı yürekten destekleyeceğiz, inanıyorum ki başarılarıyla da gurur duyacağız" dedi.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Yavuz Kocaömer de, olimpiyatta ülkemizi temsil edecek olan sporcuların başarılı sonuçlarla döneceğine inandığını söyledi.

Türkiye Milli Paralimpik takımında yer alan ve BP desteği ile çalışmalarını sürdüren sporcular ve branşları şöyle; Çiğdem Dede - halter, Beytullah Eroğlu - yüzme, Kübra Öçsoy - masa tenisi, Nergis Altıntaş - masa tenisi, Özlem Baykız - yüzme, Semih Deniz - atletizm, Doğan Hancı - okçuluk.

KAYAALP'TEN SPORCULARA DESTEK

Londra Olimpiyatları'nda güreşte bronz madalya kazanan Rıza Kayaalp de, sporcu arkadaşlarına destek vermek için uğurlama törenine katıldı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayaalp, kendileri adına olimpiyat oyunlarının pek de iyi geçmediğini ifade ederek, "Şimdi Paralimpik Oyunlar başlayacak. Bu oyunlara katılacak Türk sporcular, basınla buluştu ve uğurlama yapıldı. Biz de onlara destek olabilmek için yanlarında bulunuyoruz. İnşallah onlar, Türkiye'ye iyi sonuçla dönerler" dedi.

Engelli sporcularla ilgili olarak da Kayaalp, şunları söyledi;

"Daha çok çalışıyor ve yılmıyorlar. Hayattan zevk almayı da biliyorlar. Sporcu olarak da ülkelerini temsil ediyorlar ve biz bu yolda onlara başarılar diliyoruz"

Londra'da mücadele edecek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nda yer alan Deniz Acar ise, "Çok iyi çalıştık. Oradan madalya ile döneceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.

Özel Sporcular Atletizm Milli Takımı Koordinatörü Güven Karakuş da, atletizmde gülle atma branşında yarışacak olan Ayşegül Tahtakale'den sürpriz beklediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BP, Londra Paralimpik Oyunları'na Katılacak Sporcuları Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement