Brand Home By Fatih Kıral İmzasıyla - Son Dakika
Güncel

Brand Home By Fatih Kıral İmzasıyla

Brand Home By Fatih Kıral İmzasıyla

Schnadig Koleksiyonu'ndan Cobblstone ile tanışma vakti.

09.03.2013 09:33

Brand Home By Fatih Kıral Mobilya, dünyaca ünlü mobilya tasarım markası Schnadig markasının Cobblestone serisini Bodrum Mağazası'nda müşterileriyle buluşturuyor.

32 yılı aşkın süredir zarafet, saygınlık ve kalite anlayışı ile ilerleyen Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon yerli & dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarıyla yenilenmeye devam ediyor. Fatih Kıral Mobilya şimdi de Amerika'nın ünlü markası Schnadig markasının Cobblestone serisini Brand Home Bodrum mağazasında müşterileriyle buluşturuyor. Tasarımlarında sade ve düz çizgileri kullanarak hem rahatlık hem de modernliği sunan Cobblestone serisi, yazlık mekanlar için ideal bir seçim olacak. Yaz aylarınızı geçirdiğiniz evinizde modern, şık ve bir o kadar da konforlu mobilyalar tatilinizin de güzel geçmesini sağlayacak.

Açık renklerin çoğunlukla yer aldığı Cobblestone serisinde oturma odasından, yatak odalarına, yemek takımlarından, sandalyelere kadar birçok seçenek bulunuyor. Brand Home By Fatih Kıral Bodrum Mağaza'sında satışa sunulan Cobblestone serisindeki ince detaylar, el işçiliği ise serinin en dikkat çeken özelliği oluyor. Özellikle koltuklardaki modern şıklık dikkat çekerken masa ve sandalye tasarımlarındaki farklılık görülmeye değer. Vitrinler ise zaman içinde yolculuğa çıkmış hissini veriyor. Yalın çizgilerin yansıdığı yatak odaları ise sizi farklı dönemlere götürecek kadar güçlü çizgilere sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Brand Home By Fatih Kıral İmzasıyla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement