Burdur' da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması - Son Dakika
Güncel

Burdur' da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması

Burdur\' da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması

Burdur'da 9 ekibin katılımıyla Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması yapıldı.

06.03.2016 12:09

Burdur'da 9 ekibin katılımıyla Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması yapıldı.Burdur Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması, minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 9 ekibin katılımıyla gerçekleştirildi. Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda yapılan yarışmaları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Mustafa Kemal Sever ve çok sayıda vatandaş izledi.

Yarışmalar sonunda; minikler düzenlemesiz dalda Bahçelievler İlkokulu Gençlik Spor Kulübü, yıldızlar düzenlemesiz dalda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Gençlik Spor Kulübü, gençler düzenlemesiz dalda Burdur Folklor Araştırma Derneği Gençlik Spor Kulübü birinciliği elde ederken, düzenlemeli dalda miniklerde Bahçeşehir Koleji Gençlik Spor Kulübü, yıldızlarda TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu Gençlik ve Spor Kulübü, gençlerde Halk Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü birinci oldu.

Dereceye girenlere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Mustafa Kemal Sever, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Halk Oyunları Federasyonu Burdur İl Temsilcisi Necmettin Çakır tarafından verildi.

25 yıldır halk oyunları hakemliği yapan Sergül Canıgür, Ayşegül Kuvan, Hasan Akın, Mehmet İnan ve Aliihsan Erkan'a da plaketleri Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya tarafından verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur' da Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement