Burs ve Öğrenim Kredisi Tahsis Sonuçları 26 Kasım'da Açıklanacak - Son Dakika
Güncel

Burs ve Öğrenim Kredisi Tahsis Sonuçları 26 Kasım'da Açıklanacak

Burs ve Öğrenim Kredisi Tahsis Sonuçları 26 Kasım\'da Açıklanacak

YURTKUR Genel Müdür Albayrak, burs ve öğrenim kredisi almak üzere başvuru yapan öğrencilerin değerlendirme sonuçlarının 26 Kasım'da açıklanacağını söyledi.

12.11.2012 11:01  Güncelleme: 10:57

YURTKUR Genel Müdür Hasan Albayrak, 2012-2013 öğretim döneminde burs ve öğrenim kredisi almak üzere başvuru yapan öğrencilerin değerlendirme sonuçlarının 26 Kasım'da açıklanacağını bildirdi YURTKUR Genel Müdür Hasan Albayrak, 2012-2013 öğretim döneminde burs ve öğrenim kredisi almak üzere başvuru yapan öğrencilerin değerlendirme sonuçlarının 26 Kasım'da açıklanacağını bildirdi.

Albayrak, yaptığı açıklamada, burs ve öğrenim kredisi değerlendirme sonuçlarının 26 Kasım Pazartesi günü "www.kyk.gov.tr" öğrenilebileceğini belirterek, şunları ifade etti:

"Öğrenciler, taahhüt senetlerini, 28 Kasım-30 Aralık tarihleri arasında herhangi bir noterde; vergi, resim ve harç ödemeksizin tanzim ve tasdik ettirdikten sonra, 30 Aralık tarihi mesai saati bitimine kadar Kurumumuzun bölge ve/veya yurt müdürlüklerine teslim edecektir. Bölge ve/veya yurt müdürlüğü bulunmayan yerlerde ise "Söğütözü Mah. 2176. Sok. No: 25 Çankaya/Ankara' adresindeki Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne postayla gönderecek veya elden teslim edecektir. Senetlerini belirtilen tarihte Kurumumuza teslim eden öğrencilerin burs veya öğrenim kredisi ödemeleri 7 Ocak 2013 tarihinde T.C Ziraat Bankasının ilgili şubelerinden yapılacaktır." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burs ve Öğrenim Kredisi Tahsis Sonuçları 26 Kasım'da Açıklanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement