Bursa'da Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Bursa\'da Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayırsever iş adamı Hilmi Şensoy'un da desteğiyle Görükle Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu'na 10 derslikli modern bir ek bina kazandırıyor.

04.09.2017 12:23

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hayırsever iş adamı Hilmi Şensoy'un da desteğiyle Görükle Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu'na 10 derslikli modern bir ek bina kazandırıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Başkan Recep Altepe'nin ek binanın inşaat alanını incelediği bildirildi.

Açıklamada, Bursa genelinde yaşanan kentsel dönüşümün eğitim kurumlarında da hızla devam ettiği belirtilerek, tek amaçlarının yeni nesli geleceğe en iyi şekilde hazırlamak olduğu kaydedildi.

Kent merkezindeki okulların yıkılıp, yerine modern binalar yapılmasının yanında derslik ihtiyacı olan okullara da ek binalar yaptırdıklarını aktaran Altepe, şu ifadeleri kullandı:

"Görükle bölgesinde de her gün artan nüfus nedeniyle okullar ihtiyacı karşılamakta zorlanıyor. Gençlerimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması için okullarımızdaki dönüşümünü de hız kesmeden sürdürüyoruz. Görükle'deki Öğretmen Hasan Güney Ortaokulu da artan nüfus nedeniyle ihtiyacı karşılayamıyordu. Başlattığımız ek bina çalışması hızla sürüyor. Hedefimiz binayı yıl sonuna doğru tamamlamak ve ikinci yarıyıla yetiştirmek. Burada da imalatı hayırsever iş adamımız eski Osmangazi Belediye Başkanımız Hilmi Şensoy'un firması üstlendi. Eğitim hizmetinin en güzel şekilde verileceği, kaliteli, modern bir bina olacak."

Hayırsever iş adamı Osmangazi eski belediye başkanlarından Hilmi Şensoy'un da katkılarıyla bin 300 metrekare alana yapılan 3 katlı ek binada 2 adet ana sınıfı, 8 derslik, çok amaçlı salon ve kütüphane gibi birimler de yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'da Hayırsever İş Adamından Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement