Bursa'da Otomobilde Öldürülen Behiye Güçlü Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Otomobilde Öldürülen Behiye Güçlü Toprağa Verildi

Bursa\'da Otomobilde Öldürülen Behiye Güçlü Toprağa Verildi

Bursa'da otomobilde öldürülen Behiye Güçlü toprağa verildiBursa'da 54 yaşındaki Ramazan Yıldız tarafından otomobilde öldürülen 43 yaşındaki Behiye Güçlü, İnegöl İlçesi'nde toprağa verildi.

21.05.2016 17:05

Bursa'da otomobilde öldürülen Behiye Güçlü toprağa verildi

Bursa'da 54 yaşındaki Ramazan Yıldız tarafından otomobilde öldürülen 43 yaşındaki Behiye Güçlü, İnegöl İlçesi'nde toprağa verildi.

Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Gündoğdu Köyü'nde dün öğle saatlerinde meydana geldi. Ramazan Yıldız, Behiye Güçlü'yü kendisine ait 16 JB 155 plakalı otomobilinin arka koltuğunda tek kurşun ile öldürdükten sonra hemen yakında bulunan barakaya giderek aynı silah ile başına ateş ederek intihar etti. Çevredekilerin silah sesini duyması üzerine gelen Jandarma ekipleri, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla cesetleri, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırdı. Araçta ve barakada boş senet ve kalemler bulunmuştu. Yapılan araştırmada, Ramazan Yıldız'ın, geçen Aralık ayında İnegöl İlçesi'nde Behiye Gülçü'nün yönetimindeki aynı otomobilde beş el ateş ettiği ve bu saldırıdan Behiye Güçlü yara almadan kurtulurken yakalanan Ramazan Yıldız'ın tutuklandığı, bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olduğu belirlenmişti.

Aralarında gönül ilişkisi ve alacak anlaşmazlığı bulunduğu öne sürülen Ramazan Yıldız ile Behiye Güçlü ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor. Behiye Güçlü'nün cenazesi İnegöl'de Akhisar Mahallesi'ndeki Fatih Camii'nde bugün öğle saatlerinde kılınan namaz ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Behiye Güçlü'nün ailesi, 1.5 yıl önce boşandığı Ak Parti 22'nci Dönem Bursa Milletvekili Sedat Kılıcıklı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İnegöl'ün Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Otomobilde Öldürülen Behiye Güçlü Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement